0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waaachaaa..

List peserta aku tak sempat lagi nak up kan sebabnya masih berusaha letakkan link blog masing – masing. 700++ fuhhhhh boleh pitam aku nak buat dalam 1 hari. Wuwuwuuuuuuu.

 

anigif penmerah Random Giveaway by Penmerah.Com ditutup!

Okeh, memandangkan GA pun dah habis, so dengan rasminya aku nak umum pemenang Mp3 sony yang bertuah kali ini. Mesti berdebar – debarkan. Orang dia aku dah kenal sejak buka GA hari tu lagi sebab dia rajin komen entri aku. Terharu meyhhh. Siapakahhhh dia?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiezah91

Tahniah buat fiezah91 yang banyak bagi link sepanjang GA berjalan. Baidewey, sila kontek aku dekat Facebook sebab nak mintak Nama, Alamat dan Number Tepon ye!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });