0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

rm500 Rm50 untuk Top Komentator Minggu Ini

First of all, aku mintak maaf sesangat terlambat dua hari untuk update keputusan pemenang untuk mereka yang rajin komen. Baidewey tak ramai komen sebab aku tak sempat nak promote sangat. Bulan oktober nih, bulan dugaan bagi aku. Huhhhhh sabar.. sabar.. Okay, masih dengan mood bersabar lagi.

Dalam twitter hari tu, aku ada mention selain rm50, aku akan bagi suprised dan kali ni untuk bagi pemenang rasa hapi dengan komen yang ditinggalkan, aku akan sertakan sekali beberapa barangan untuk Pemenang Top Komentator. Pemenang bagi Top Komentator menjadi milik Zety Garfield dengan jumlah komen 71.

Hadiah apa selain Rm50? Ni lahh dia goodies untuk zety kali ni. Thank ye dik sudi tinggalkan komen kat setiap entri. Nanti jangan lupa bagi detail untuk akak ye. Hikhik

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });