0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

keek

Saja nak share dengan korang application keek yang tengah hot and spicy nih. Baru pagi tadi bersempatan join Keek selepas pergi pelancaran Oh My English. Haaaa memang best jugak selain terasa macam video syok sendiri. haha!

Aku buat Keek nih salah satunya senang nak share video kucing dengan cepat dan mudah. Haaa malam ni saje dah 5 video aku buat. Time rajin memang tak hengat dah tapi kalau korang sudi tuh moh ler tengok. Ada 4 ekor kucing yang aku baru start upload tapi Junior belum lagi. So korang kat luar tu, jomla join dan follow aku sekali ye. On Penmerah jek! =p

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });