0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Waahhh berhabuk gila blog aku sekarang ni. Kucing dah berkurang tapi yang buat aku sibuk sikit bila kena manage fanpages baru iaitu Penmerah Network. Alhamdulillah walaupun baru jek seminggu tapi user boleh tahan suka komen dan like. Fanpages yang ni aku hasilkan hanya untuk mereka yang berminat dengan aktiviti dan jugak tempat untuk aku share apa yang aku suka. Kenapa bukan PenMerah[Dot]Com? Dengan 1M fans untuk aku check komen satu persatu perghhhhhhhhh boleh juling mata aku dibuatnya.

Sekurangnya dengan fanpages yang berminat follow perkembangan Pen Merah boleh rasa lebih dekat since setiap komen aku cuba balas dan senang nak ingat muka sorang – sorang. Penat tok sah cakaplaaaa memang tak pernah balas komen dorang sebelum ni. Akhirnya setelah di fikir – fikir hari ni dengan rajinnya aku ajak dorang turun tengok Filem Jack Reacher sesama.

Ashraf, Riqki, Zaid, Pm, Mimi, Dayana, Ariff dan kawan Arif (lupa dah nama apa). Kali ni, setiap yang datang, aku hadiahkan Pendrive 8GB setiap sorang. Terima kasih bebanyak ye korang sudi datang walaupun jalan tersangatlaaaa sesak.

Dah habis movie, sempatlah jugak briefing walaupun segan – segan ayam. Haaaaaa macam biasalah kan bila pertama kali tu jawabnya semua yang datang masih segan silu terutamanya lelaki. Ehh macam pelik tapi itulah perempuan sekarang lebih berani ye dak? Nasib ada Rayyan dan Yana takdelah terkulat – kulat dibuatnya. Hikhik

Dah habis tengok muvie, kitaorang pergi kenyangkan perut di Seoul Garden. Seharian aku puasakan perut semata – mata nak makan kat sini tau. Kalau datang dengan perut dah separa kenyang memang rugi tambah pulak banyak woooaahhh makan best. Macam dah lama jek aku tak keluar macam ni dengan kawan – kawan.

P/s: Nampaknya berat aku semakin naik daripada biasa. Kena turunkan balik nampaknyaaaaaaaaaaaa! Payah! Payah!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });