0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

selesa dengan adidas neo

Sebulan lepas, aku ada share dengan korang betapa hapinya dapat shopping produk Adidas Neo di Queensbaymall, Penang. Butik baru yang penuh dengan idea segar dan barang barang semua stylo!

Tapi kali ni aku nak share dengan korang produk Adidas yang aku pilih hari tu. Salah satu yang seringkali aku pakai bila keluar, topi Adidas polkadot warna merah.

Sebelum ni aku ada share kan kasut army yang studded kat belakang tapi kali ni aku nak share kasut kasual yang mana kalau korang tengok bila lekat kat kaki mesti nampak selesa. Yess! Sangat sangat selesa dan ringan tau.

Untuk traveller yang suka ke sana sini, kasut yang ringan, tak muat muat kaki, selesa dan lembut menjadi pilihan sebabnya setiap kali keluar mesti aku akan berjalan jauh. Time tu la aku akan cari kasut yang betul betul sesuai. Apa guna kasut cantik tapi tak boleh pakai lama ye dak? Kaki pun akan melecet so terus terang aku cakap setiap kali aku pergi travel, aku akan cari Adidas.

Kasut kedua yang menjadi pilihan adidas for men. Aku ambik untuk adik lelaki sebab dia cakap nak naik motor perlu pakai kasut. Kalau tak, boleh melecet jari kaki. Design ni antara yang simple tapi elegan.

Ramai yang komen sebelum ni, kalau bawak motor besar pakailaa boots ke ape kan? Tapi kalau setakat nak ke kedai tu tak perlu la nak pakai boots bagai. Macam beria sangat jek aku rasa. >.< Salah satu barang yang aku pilih seluar army. Actually, army ni memang menjadi favourite aku sejak dulu lagi pantang nampak mesti aku akan beli. Tapi seluar army design Adidas Neo ni nampak lain sebab lebih kepada musim summer. Kalau army biasa tu aku rasa dah familiar sangat tu yang nampak jek warna ni terus aku masukkan dalam list a must have! ahaha. Kalau korang dah baca entri lepas, mesti dah tahu baju hitam tu dari design jemputan Adidas Neo ”Selena Gomez”. Baju ni super comfort weii! Sejuk, lembut, selesa haaa semua huruf jadi pilihan aku. Yang penting bila pakai nampak body tak gemuk!! kekeke. Last but not least, kasut kegemaran aku army studded. Pergi mana mana kasut ni dulu yang aku cari sebab senang nak match kan dengan seluar hitam aku tu haa. Amacam? Bukan semua kasut adidas cuma untuk bersukan tau. Kali ni aku pilih kasut sukan untuk bersantai atau senang kata untuk kasual. Selepas ni, kalau korang nak ke butik Adidas Neo, boleh laa tengok dulu detail kat website dorang www.adidas.com/neo ataupun follow twitter @adidasNEOLabel .

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });