0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Produk Kecilkan Liang Pori – Pori@roma l Serum Forest Secret Terbaik

 

Waachaaa..

Minggu lepas, aku ada mention yang aku pergi sales Forest Secret kat The Curve bersama Nisa Kay. Barangan yang aku beli arghhh mesti korang boleh fikirkan semestinya barangan yang aku tak pandai tapi bila ada Nisa Kay, tak reti bershopping boleh jadi hantu shopping. haha. Walaupun aku ini simple but still aku perlu jaga muka jugak! Thank to Nisa Kay yang consult aku untuk beli Serum kecilkan liang pori – pori.

U know wat, dalam masa 4 hari saja liang pori – pori aku mula mengecil dan skin muka aku dah bertambah elok. As a girl, semestinya kita hapi bila muka dah kembali normal and this time bukan kali pertama Nisa Kay consult aku bab penjagaan muka. Maybe untuk nex entri aku akan stories mories kat korang dengan lebih detail. haha.

This is refining pore tightening serum yang aku dah guna setiap hari dan bestnya aku tak perlu lagi nak guna toner Christian Dior yang harganya bapak mahal. Sekarang Toner CD aku dah tersadai dalam bilik air buat pekasam entah sampai bila. haha.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });