0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Projek Exchanged Student Bersama Aizul Marcello

 

Waahhhh gambar first aku bersama dengan photoG yang fofular Aizul Marcello kawww! Ye ye aku tau korang mesti jelesss? Kahkahkah! Semalam, aku pergi melepak sambil hantar kucing putih Bella yang dah gersang berbulan – bulan. Stok kucing yang aku ada mostly semuanya betina kesian pulak kat bella asyik mengiauuuu carik jantan. Nasib Aizul ada stok jantan kaler pulak sama dengan yang dalam gambar konpem anak Bella nanti cun. Muahahaaa.

Kucing dalam gambar tu bukan Bella tapi Junior yang gebu gedabak tapi comel. Saja aku bawak sebab nak test respon dia bila dalam kereta sebab dah lama sangat aku tak bawak dorang keluar jenjalan dalam kereta. Penting bagi aku yang suka travel nanti bila nak balik kampung ker apa takde nak meroyan risau dorang melompat sana sini. Partner crime aku semalam yang menjadi mangsa untuk baby sitter Junior adalah Nisa Kay. Muahahaaaa.

Well, kitaorang nihh boleh dikatakan addicted gila dengan kucing so bila berjumpa mesti banyak borak pasal kucing macam awkwards aje tapi benda tu dah biasa sangat bagi pets lover. Wuwuwuuuu.

Gemukkan Junior? Sepanjang duduk dalam kereta, tak pernah aku tengok kucing sebehave and sebaik dia. Dahla duduk atas peha steady aje tapi paling best part dia gesel kepala kat lengan Nisa Kay. Awwwww jeles gila meyhhh! Time tuh aku rasa nak aje tukar driver sebab geram tengok aksi yang gila ahhh comel.

Berkali – kali mata aku pandang dia kat sebelah sambil tangan ketuk – ketuk kepala Junior. Tak dapat peluk dapat ketuk pun jadiklahhh. Kejamkan aku! Rasa nak tonyoh kuat – kuat tapi apakan daya im the driver! Pasrah aje laaaaa tengok kecomelan dia yang buat aku GERAMMMMM!

 

 

P/s: Tak sabar nak tunggu anak Bella nanti mesti comel. Semalam lama sangat borak sampai dah lewat pagi baru balik tapi kesian budak tu tak dapat bergambar dengan Irine. Next batch aku ingat nak kacuk lagi sekor stok kucing betina mana tahu lepas nihhh boleh buka pets store? Kaya kawwww! Muahahaaaa.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });