0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Apa korang fikir lepas tengok slices cake nihh? Sedap? Menyelerakan? Haaa kali ni aku nak share benda baik barang baik tapi promosi nih cuma sehari saje iaitu hari ni. Kalau korang peminat setia Kek di Secret Recipe buat kali pertama SR buat promosi beli 1 percuma 1 Marble CheeseCake.

Secret Recipe Buy 1 Free 1 Marble Cheesecake 15 Oct 2012

Promosi ini bersempena dengan Anniversary Secret Recipe yang ke 15 dan korang boleh dapatkan di cawangan yang tertentu sahaja. Nak tengok outlet mane, korang boleh check OUTLET SINI.

 Amacam? Nampak sedap woo! Aku pun teruja sama tapi cuba tengok ada lagi yang lebih eksited.

 Haaa kemain Uncle ni hapi bila dapat beli Marble Cheesecake ni. Takkan korang tak berminat kot?

Selain FREE Marble Cheesecake, korang boleh request macam birthday kek maksud aku, boleh lukis – lukis apa saja yang korang nak! Untung wooo dahla lepas ni harga Rm86++ tapi hari ni saja dapat FREE 1.

Aku pun try jugak tadi memang best tapi pelik jugak sebab tak rasa muak macam cheese yang biasa aku makan.  

Jadi, kalau korang rasa taknak lepaskan peluang best nih, bolehla check outlet terdekat dan beli Marble Cheesecake nih sebab promosi hanya untuk sehari jek. Kalau baik hati tu, mehla bagi free 1 kat aku. Wahahahaaa.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });