0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

RM1 Promo - Table Menu  - Final03-01

Waaaaaaaaaaaaa Rm1? Biar betik? Haaaaaaaaa seyes aku tak tipu. Korang pergi je Secret Recipe yang dah pun bermula 11 Mac – 24 Mac 2013. Sebut jek Secret Recipe mesti banyak pilihan yang boleh korang makan dengan hanya Rm1. Murah gile! Kalau korang selalu follow facebook page Secret Recipe mesti tahu promosi terbaru ini kan? Ramai gila share kat wall dorang. Jeles i’olls! haha.

IMG_0071

Setiap pembelian 2 menu utama, korang boleh beli kek pilihan korang dengan hanya Rm1 jek. Biasanya harga kek ni dalam Rm7 satu slice tapi kali ni Rm1 jek. Bukan selalu pun dapat peluang macam ni ye dak? Minggu lepas, dengan gigihnya aku menapak kat Secret Recipe di BU8, Damansara Utama. Cuba korang tengok lamb shank dari Secret Recipe perghhhh meleleh air liur aku time menulis entri tengah malam macam nih.

IMG_0078

Kalau pergi Secret Recipe tapi tak order Ice Chocolate tuh sememangnya bukan penmerah. Datang sini mesti order utama air favret gemukkan badan Ice Chocolate! Pekat dan sangat sedap. Boleh teringat bila rindu nak minum air nih.

IMG_0094 Haaa ini dia 2 menu yang dipilih untuk dapatkan kek Marble Cheese fevret aku woo. Irish Lamb Shank dan Chicken Parmigiana. Tapi kalau datang sini order 2 menu rugi jadi kalau korang singgah secret recipe bawak lah partner yang suka makan ye! Mesti berbaloi – baloi.

IMG_0113

Alahai! Telan air liur jek bila aku tengok gambar creme brulee cheese nih. Bila teringat Secret Recipe mesti benda pertama aku ingat Marble Cheese. Memang terbaik! Dulu aku tak suka cheese tapi pertama kali makan Marble Cheese masa promotion dari Secret Recipe dulu, hah terus jatuh cinta. Bab gemuk tu sanggup tolak ke tepi! Sementara masih dalam promosi ni, jom singgah Secret Recipe untuk dapat kek Rm1. Terbaik kot promosi dia.

Beribu SHARE & LIKE promosi KEK RM1 dari Secret Recipe. Tak percaya? Haaa boleh tengok link bawah yang aku provide ni;

Promosi latest Secret Recipehttps://www.facebook.com/SecretRecipeMsia

Share PROMOSI HEBAT : http://bit.ly/sliceofcake

P/s: Rindu nak makan Chocolate Indulgence Secret Recipe. hukhuk!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });