0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Pic1Spicy-Siam

Aduhh! Tengok gambar ni pun dah meleleh air liur. Haaa cane nih? Baru ini ayamas memperkenalkan resepi terbaru daripada Thailand ”Ayamas Spicy Siam Roaster”. Setiap minggu aku nih antara peminat setia ayamas yang buat delivery order woo! Boleh jadi peminat tegar ayamas! haha.

Keluaran terbaru ini menampilkan ayam panggang Ayamas yang lembut dan bertekstur enak yang diperap dengan bahan-bahan kisar istimewa resipi Thailand. Ia kemudiannya dipanggang dan disalut dengan sos Thai untuk lebih umph! Kombinasi ini menjadikan Ayam Panggang Spicy Siam sesuatu yang bakal menepati citarasa rakyat Malaysia yang kebanyakkannya menggemari masakan pedas. Kuah Thai yang lazat mengandungi bawang putih, serai, pasli cina, cili padi, dan pelbagai rempah ratus Thai yang beraroma.

Pic2-Spicy-Siam-Banner-15x3-D3(1)

Untuk hidangan Ala’ Carte, ayam panggang Spicy Siam boleh didapati dengan harga RM27.90 untuk seekor ayam, separuh ayam pada harga RM19.90, manakala ¼ ekor ayam dijual dengan harga RM13.90. Hidangan Super Duper Deal yang menampilkan pilihan dua jenis ayam panggang Spicy Siam + Golden/Pepper/Percik berharga RM39.90 (jimat RM12.90). Bersempena dengan pelancaran ini, tambahan air Clearly Citrus berharga RM1.99 (jimat RM2.10).

Ayam panggang Spicy Siam kini dijual di semua Kedai Ayamas berdekatan anda pada waktu yang  terhad, iaitu selama 55 hari sahaja sehingga stok masih ada mulai 23April 2013 hingga 15 Jun 2013. Jangan ketinggalan untuk merasai ayam panggang lazat terbaru dari Ayamas ini!

Untuk maklumat lanjut mengenai Kedai Ayamas, sila layari www.kedaiayamas.com.my atau laman Facebook Ayamas Roasters.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });