0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Sebelum ni, aku pernah berkongsi dengan korang tentang keberkesanan Oriderm terutama pada Dato Rosni Zahari, Ketua Penerangan Wanita UMNO Malaysia yang mana kini dah bebas dari masalah kulit tapi kali ini aku dah mula guna untuk diri sendiri dah. 

Set Oriderm yang aku baru guna ni haaa Set Anti Penuaan. Ada 2 set satu untuk remaja dan satu lagi untuk yang umur lebih pada remaja so aku try la dulu yang penuaan mana tahu lepas ni bertambah remaja ye dak? hehehe. Ada pencuci, ada serum dan jugak krim.

Buat masa ini, aku sangat berpuas hati dengan pencuci dia sebab jerawat dah kecut. Biasanya muka aku ni susah nak melekat dengan mana mana produk tapi selalunya dengan guna pencuci jek, aku dah tahu dah produk ini sesuai ker tak untuk muka yang tak berapa nak santek. ahaha.

 

Harap harap lepas ni boleh muda lagiiiiiiiii. Thank you oriderm_Malaysia

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });