0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

chika 3

Ehem! Raya dah tak lama tapi mood nak beraya dah mula menjelma. Haha! Sebelum nak raya antara benda yang aku mula siapkan semestinya nak bertukar barangan lama kepada yang baru dari baju sehinggalah perabot rumah ye dak? Paling – paling takde pun, handphone baru takpun televisyen kiranya orang datang rumah mesti cam ‘’ehhh tv baru ker’’ haaa gitu. Mesti bangga sedas dua ye dak? Haha.

Nak menyimpan duit bukan senang tapi dalam kepala masuk time raya mula nak cari kedai yang boleh bagi diskaun lebih. Standard lahh mood beraya.Tapi baru ni aku mula aktif dengan website chikapowwow sebab tengok hadiah yang ada mengancam jiwa raga wooahh! Paling best dah menang dengan bergaya plus settle masalah aku nak beli barangan ni. TQ TQ TQ chikapowwow!

ry

Actually aku main ni pun suka suki je sebabnya Chikapowwow ada buat promosi sempena hari raya. Biasala apa-apa yang melibatkan barang murah dan senang nak dapat mesti aku join punya. Tak rugi pon!

chika 1

Ini website yang aku main tu Chikapowwow. Apa yang best dalam website ni, aku boleh dapatkan barang yang aku suka dengan harga murah. Tambah pulak nak raya nih memang boleh jimat duit. Apa yang aku nak share dengan korang, aku mula aktif main chikapowwow selepas dia buat promosi yang mana bila kita beli token dan bid untuk barang yang kita nak, sekiranya tak menang, token tu akan dipulangkan semula sehingga korang menang barang dari Chikapowwow. Teruja kan?

Korang boleh main sampai habis token tapi bila kalah, token tu akan muncul balik dalam akaun korang tapi semua ni sampai raya jek. Tak rugi kan? Gunakan setiap masa yang ada ni untuk menang sebab peluang cerah. Korang boleh check previous pemenang ada yang menang dengan bid dalam dua kali jek tapi tengok pada barang yang ditawarkan.

chika 2

Semalam aku cuba nak dapatkan nakamichi ni tapi tak sempat nak reload jadi terlepas peluang. Cuba korang tengok harga Rm149 tapi tak ramai yang bid. Orang yang bid pun takde pesaingan sekali bid je pada harga 0.02sen terus menang. Bayangkan harga ratus tapi dengan Chikapowwow korang boleh dapat barang tak sampai Rm100 pun. Cuma kena bayar harga untuk pengeposan plus bid 0.02 sen haaa hanya Rm 12.02 jek harga untuk Nakamichi My Mini Plus.

hadiah

Apa yang menarik kat website Chikapowwow ini sebabnya senang nak menang hadiah. Cuba korang tengok harga yang pemenang dapat kat winner list. Kebanyakan kalau barang dalam harga rm300++ mesti bawah Rm1 jek tapi.. Nak menang macam ni, korang kena bijak pilih masa yang tak ramai orang online plus biasanya dorang nih target barang mahal. Tapi yang murah setakat harga kurang dari Rm10 apa ada hal ye dak? Berbaloi sangat tuh. Paling aku geram sony PSP cuma Rm0.80 jek dari harga sebenar Rm1200++. Tolak postage Rm12.00, aku rasa mesti tersenyum lebar time tido. haha!

bb

Tapi kalau korang rasa malas nak rebut barang tapi berminat nak beli, kat website Chikapowwow ni pun menawarkan Buy Now Auction yang mana korang boleh direct beli. Contohnya korang dah main beberapa token tapi rasa penat nak tunggu turn menang so korang boleh claim Buy Now Auction dengan jumlah chika yang korang dah spend. Mudah kan? Tak payah susah-susah nak pergi kedai jauh-jauh tambah pulak jimat duit penghantaran.Kalau barang besor biasanya kos hantar pun besor tapi dengan chikapowwow, korang boleh tengok harga penghantaran dia murah jek.

Baidewey, aku takkan share benda ni kalau main tak dapat hasil tapi memandangkan senang sangat nak menang barang dengan Chikapowwow jadi aku share supaya korang boleh menang barang dengan mudah. Tambah pulak nak raya banyak barang menarik yang chikapowwow tawarkan jadi rebutlah selagi ada peluang. Untuk next entri nanti, aku akan share dengan korang macam mana aku main chikapowwow dan menang barang best dari website sana.

Jom masuk website chikapowwow raya! Rebutlah Barang Mahal dengan Harga murah!!!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });