0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Waachaaa..

anigif penmerah Hadiah untuk Top Komentator Minggu ini?

Minggu lepas punya Top Komentator dahpun ada pemenang jadi next Top Komentator aku nak bagi korang semua eksited lebih sebab kali ni aku gandakan angka minggu lepas punya. Wuwuuwuuuuu.

Apa yang aku mampu cakap, setiap minggu hadiah untuk Top Komentator akan menarik dari minggu sebelumnya but for this week, Jeng Jeng Jeng! Aku bagi Rm100 aje takde hadiah lebih. Kita masih lagi ada 2 minggu sebelum giveaway habis tempoh.

Kalau yang belum join giveaway, joinla laju – laju sebab hadiah pun menarik. Mereka yang dah join tu, aku ucapkan mekasih bebanyak sebab bagi support lebih untuk giveaway kali ni rasa macam tak terjangka lebih 500 orang join. Jenuh jari aku listkan nama korang semua. Geleng kepala 3 kali wuwuwuuuuu. Sebab terharu itu yang aku up kan nilai Top Komentator bagi korang muntah dengan setiap entri aku. Muahahahaaa.

P/s:Gudluck guys!

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });