0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaa..

Just a short update sebab aku nak update untuk next entri. Pejam celik dah masuk hari isnin dah gila sekejap masa berlalu. Baru ni aku ada bagitau, hadiah top komentator aku taknak bagi barang dan hadiahnya adalah wang tunai cuma aku tak mention berapa hengget. Muahahahaaa.

Untuk minggu pertama yang agak special bagi blog penmerah.com, aku akan bagi Rm50 beserta dengan mystery gift yang memang korang takkan dapat kat Malaysia. Hadiah apa? Wuwuwuuuuu mana boleh bitau meyhhhhh. Tapi aku promise hadiah ni mesti korang akan suka.

Apalagi jom komen sampai lebam. Baidewey, setiap minggu untuk top komentator ni, hadiahnya aku akan bagi ikut sambutan reader tersayang. Makin ramai yang komen, aku akan tambahkan hadiah lagi untuk korang. Orang kata rezeki kita share bersama walaupun tak banyak sikit tu dah cukup berharga. Muahahahahaaaa. Gudluck guys!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });