0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Selalunya bila keluar jek smartphones mesti aku akan teringatkan Celcom sebabnya dalam banyak network harga paling murah mesti aku akan dapat Cuma dengan Celcom saja. Kali nih aku sangat teruja kerana Galaxy Note II dah pun muncul dengan harga berbaloi – baloi dari Celcom ye!

Apa yang aku nak kongsi, kali nih Celcom ada buat In Store Roadshow kat 20 outlet terpilih selama 3 minggu berturut – turut. Kat mana tu?

19 – 21 October 2012

•             Getway  Sdn Bhd, Carrefour Wangsa Maju

•             Phonecraft Sdn. Bhd., Giant Hypermarket Kota Damansara

•             Full Line Communications Sdn Bhd, Tesco Ampang

•             Blue Cube Plaza Metro Kajang

                26 – 28 October 2012

•             Double Team Station (M) Sdn Bhd, E@Curve

•             Mobile Camp Enterprise, The Summit USJ

•             Blue Cube KLCC, Suria KLCC

•             Blue Cube Giant Meru, Giant Hypermarket Klang Sentral

•             Three C Technology, Sunway Carnival Mall

•             Blue Cube Jusco Seberang Prai, Aeon Seberang Prai City Shopping Centre

•             Blue Cube Queensbay Mall, Penang

•             Blue Cube Greentown Mall, Perak

                2 – 4 November 2012

•             Blue Cube Pavilion, Kuala Lumpur

•             Blue Cube Setia City, Setia City Mall

•             Speed Line Communication, Suria KLCC

•             Blue Cube Giant Meru, Festival City Gombak

•             Chop Hock Soon, Port Dickson Centre Point

•             Net Two Trading, Bunga Cempaka Biru, Parit Raja, Batu Pahat

•             PCS Telecommunications Enterprise, Giant Hypermarket, Plentong, Johor

•             UI Mobile Phone, City Square, Johor Bahru

Menariknya bila korang beli Galaxy Note II dengan first plan masa roadshow nanti korang akan dapat benda alah ni;

Free Kfc vaucer bernilai Rm20

Percuma langganan 6 bulan Musicube

Rebate bernilai rm120

Selain itu ada jugak cabutan bertuah tau;

–              Samsung GALAXY S III (1 winner)

–              Samsung GALAXY Note 10.1 (1 winner)

–              JLo Concert Tickets (1 pair)

–              Siti Norhaliza Concert Tickets (1 pair)

Samsung Galaxy Note II menjanjikan kelajuan dan experience yang lebih best woo yang mana kalau korang belum tahu Samsung Galaxy Note II ni menawarkan Android 4.1 (Jelly Bean) dan 1.6 GHz quad-core processor. Dengan skrin 5.55” HD Super AMOLED pastinya korang akan lebih seronok untuk melukis, menulis note, main games dengan lebih feeling dan banyak lagi fungsi yang bakal membuatkan korang rasa berbaloi dengan Galaxy Note II.

Semuanya tidak mustahil dengan Celcom kerana Celcom mempunyai rangkaian yang meluas di seluruh Malaysia. Maklumat lanjut, korang boleh layari http://www.celcom.com.my/.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });