0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Waachaaaa..

Dua hari lepas, aku berkesempatan pergi ke pelancaran Samsung Notebook Series 7 Chronos di Doube Tree, Hilton kl. Woaaaahhhh first time aku pergi ke media press untuk gadget punya launching. Tema notebook samsung ”FASTER is Better”. Kenapa? Haaaaa yang tu korang kena baca sampai habis laa kan? Wuwuwuuuu.

Bila tengok paparan Notebook Series 7 Chronos, terus hati aku terfikir apa beza dengan laptop ASUS yang aku punya. Kalau cantik, boleh angkut satu bawak balik rumah.

Samsung 7 CHRONOS notebook ini menjanjikan  kelajuan luar biasa, prestasi maksimum serta paparan yang berkualiti tinggi. Selain bentuk yang slim dan compact, series 7 ini lebih berspesifikasi tinggi dengan chasis aluminium yang hadir dengan  Intel Core i5 dan menggunakan express cache jadi kelajuan tu lebih daripada komputer riba biasa.

Paling aku suka pada keyboard dia sebab ada lampu jadi kalau nak bertenet dalam gelap, memang takde masalah. Kalau suka pada cahaya macam budak – budak sangatkan tapi paling buat aku kagum bila kita boot, dia cuma ambil masa 19 saat aje. Kalau kita biar dalam keadaan hibernat, 2 saat jer terus boleh guna. Awesome kan?

 

Sebenarnya, aku cuma teman si batman gelap untuk event samsung as a photographer sebab tu gambar tak banyak nak taruk dalam blog aku. Dari tepi Andrew Nuffnang, Batman dan aku. Baidewey, kitaorang dapat pendrive wrist sorang satu jadi walaupun tak menang cabutan bertuah, terubat jugak hati bila dapat pendrive. Muahahahaa.

 

 

 

 

P/s: TQ Nuffnang dan Samsung untuk event best kali ini. Lain kali, jemputlaaaa lagi. Wuwuwuu.

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });