0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

s1

Waahhhhh! Nampak? Tu lah dia khemah yang tersedia untuk mereka yang tak sabar untuk mendapatkan handphone terbaru keluaran Samsung iaitu Samsung S4. Wallaweh! Seawal pukul 7 pagi 27 april 2013, tapak celcom cube di Sunway Pyramid mula dipenuhi dengan peminat setia Samsung. Roadshow terhebat dari Samsung! Woot! Woot! 

s2

Kak Ina, Pm dan Kak Jem di antara mereka yang tak sabar nak tengok pelancaran Samsung S4 yang dikatakan bakal menyediakan gimik kat sini. Bab gimik tu buat aku tertunggu – tunggu nak tengok apa yang menanti kat sini.

s3

200 customer yang terawal bakal menikmati harga serendah Rm1399 di tapak pelancaran Celcom Blue Cube, Samsung S4. 200 je tau! Bertuahnya badan.

s4

Dalam keramaian seramai 200 orang tu terselit artis popular Awal Ashaari and Liyana Jasmay yang turut memeriahkan suasana. Bestnya, dorang ni siap berkongsi cara nak guna fungsi terbaru Samsung S4.

s5

Kemain hapi Awal Ashaari

s6

Liyana Jasmay

s7

Dua selebriti pilihan ramai. Thumbs up Samsung kerana memilih dorang!

s8

Pelancaran Samsung S4 dimeriahkan dengan kehadiran amsung Malaysia Electronic Managing Director, Mr. Kwon Jae Hoon yang turut sama turun padang berkongsi kegembiraan bersama peminat Samsung S4.

s9

s10

Official launch Samsung S4 l Teman Sejatimu l a life companion for a richer, fuller and simpler life

s11

Marching Band dengan persembahan yang mengkagumkan orang ramai pada hari pelancaran Samsung S4.

s12

Selain itu, clown, cheerleader, pluss specialnya siap ada flashmobs di sunway pyramid dan jugak Berjaya Times Square. Apa yang menarik perhatiannya, pada pelancaran Samsung S4, rasanya pelancaran kali ni adalah yang terbaik kerana setiap tempat pelancaran pastinya ada sekali clown, flashmobs, cheerleader dan jugak band performers yang sama untuk memberikan lebih rasa eksited dan teruja kepada orang ramai. Bayangkan dari Sunway Pyramid aku sanggup pergi Times Square semata-mata nak tengok flashmobs kat sana. Memang terbaik dari Samsung untuk korang.

s13

Sebagai pengguna Samsung tegar sebelum ni, S4 ini sangat mengujakan aku dengan kualiti kamera depan yang sama dengan belakang. Takde noise weyh! Terbaik dari ladang plus masa godek – godek haa bateri phone ni boleh tahan lama dengan 2600 mAh battery. Haa amacam? Lebih kurang S3 tapi kecik sikit dari phone Note II. Memang best!

s14

Nampak? Waving! Waving! Abradacabraaaa.. hahaha. Dah macam magician pon ada. Tapi nak tahu kenapa kena waving macam tu kenalah tunggu review dari aku nanti. Seronok dan mengujakan mak jemah! hikhik

s15

Samsung S4 dengan ketebalan hanya 7.9mm. Banyak lagi fungsi baru yang aku nak share tapi kena sabarrrrr! Kekeke.

s16

Muka – muka ceria yang eksited dengan pelancaran handphone terbaru dari Samsung iaitu Samsung S4. We love u Samsung~

P/s: Harapnya lepas ni Samsung akan buat opening macam ni selalu mesti semua bangga memiliki Samsung S4. Haha!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });