0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Woaahhhhh dengan eksitednya hari nih sepatutnya menjadi tarikh keramat buat adik lelaki yang menyambut harijadi yang ke 24 tapi menjadi hari bertuah buat aku lepas dapat hadiah dari kakak tercinta ye! Macih kakak! Kahkahkah! Masih dalam mood tersengih dengan tersenyum lebar sebabnya sebelum nih memang pasang impian nak pakai SII dah lama. Cerr baca entri nih dulu.

Kalut pun ada time nak pilih kaler Samsung SII nih sebab ada dua kaler putih dan hitam. Dua – dua pun aku suka ikutkan kaler putih lebih memikat hati tapi memandangkan aku nih bukanlah sepenuhnya jenis pakai dengan sopan santun haruslah aku pilih warna hitam. Casing pulak dipaksa rela oleh kakak aku untuk ambil warna pink. Pink uollssss! Pengsan kakak! Kahkahkah!

Abaikan muka aku yang tak mekap dah kata balik kampung muka pun serabai jek! Haaaa mesti mata korang tertumpu kat kucing gemuk aku tuh kan Socky. Semakin debab dan manja sejak sampai kampung tapi lega jugak dia dah tak garang macam sebelum ni. Dan – dan pulak Socky posing sexy kan? Awww sweetnya sox.. Wuwuwuuuuu.

Baidewey, belum lagi terlambat untuk aku wish besday adik lelaki akuuuuu ”Happy Bufday Ahhhh Chongggg” yeee selamat hari tua tapi makin lama aku tengok badan dia semakin tembam. Bahagia agaknya? Kahkahkah! Lusa aku dah nak balik KL so nanti aku update kan senarai nama peserta ye! Sekian.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });