0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

BERI SOKONGAN...rambut Ras Adiba dipotong Winnie.

Kagum! Itu perkataan pertama yang mampu keluar dari hati aku lepas tengok personaliti televisyen, Ras Adiba Mohd Radzi membotakkan kepalanya untuk mengumpul sumbangan peribadi RM50,000 buat pesakit kanser. Keberaniannya patut dipuji demi memberi sokongan kepada pesakit kanser khususnya kanak-kanak.

Ras Adiba membotakkan kepalanya di salun A Cut Above, di sini dan rambutnya dipotong pemilik salun itu sendiri, Winnie Loo. Beliau berkata, dia tidak kisah jika kerjayanya terjejas kerana beliau percaya kepada niat yang baik membantu mereka yang menderita dan dalam kesusahan. “Ini adalah sebahagian daripada usaha saya tapi apalah sangat jika dibandingkan dengan kesengsaraan yang pesakit hadapi khususnya kanak-kanak.

 

 

Kalau korang nak tahu maklumat lanjut boleh masuk laman sesawang www.jombotak.makna.my dan mungkin boleh turut sama menderma ringankan beban buat pesakit kanser.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });