0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Scha Alyahya kini Ambassador SNE

Salam.

IMG_9585

Korang pernah dengar Beutskin produk? Alaa produk yang memutihkan kulit selain menambahkan kecantikan korang tuu. Tak tahu? Haiyahhh produk Adira pernah pakai tuhh haaa mesti korang tahu ye dak? Baru ni aku pergi launching untuk Ambassador baru SNE iaitu Scha Alyahya dan jugak Chris Tong Bing Yu.

IMG_9605

Dato Lawrence Low Hock Boon sebagai saksi untuk pelancaran duta baru untuk SNE.

IMG_9735

Bukan sekadar berkongsi pengalaman malah siap makan sekali produk SNE nih. Salah satu kriteria untuk jadi Duta ni haruslah menggunakan produk terlebih dahulu selain memiliki ciri – ciri berkeyakinan, sihat, menarik dan aktif. Aku rasa kalau sebut Beutskin pun korang dah tahu keberkesanan produk ini antaranya menggalakkan pembentukan semula sel faktor pemutihan pada kulit

IMG_9756

Tahniah Scha dan Chris Tong

IMG_9819

Kalau korang nak tahu, SNE merupakan syarikat yang beroientasikan produk dan memiliki tapak seabuckthorn liar yang terbesar di dunia. Minyak Seabuckthorn liar ni mengandungi lebih dari 190 jenis bahan biologikal aktif yang badan kita perlukan.

IMG_9824

Penuh woo 1 dewan dengan peminat produk SNE

DSC09364

Antara produk yang aku dapat dari SNE bernilai lebih 1k++. Wohooo cantik la eden lepas nih. Sibuk jek si gemuk tuh nak berposing. Aku sibuk nak snap gambar dia sibuk taknak bergerak.

P/s: Aku rasa dalam ramai follower kat facebook tuh mesti ada pengguna produk ni kan? Meh kita share sikit mana tahu boleh membantu orang yang baru nak bermula untuk menjaga kecantikan. Kekeke!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });