0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waaaachaa..

Just a short entri untuk blog aku. Hari ini dari pagi buta lagi aku dah bangun dengan rasa malas nak mandi aku rajinkan jugak diri yang asyik nak tidur jer manjang. Kali ini aku ada event si aie batman punya iaitu pelancaran kereta volkswagen gti baru kat litar sepang.

Bukan main happy aku dengan wartawan sinar harian si Hazah duk berposing kat tepi Volkswagen Sirocco malangnya aku tak merasa yang ini. Amboiihhh muka aku bukan main happy gilak tapi time praktis emergency break tadi nak terkencing, terberak, semua perasaan hodoh serang aku. Eksited kemain tapi masuk jer dalam kereta menggeletar kepala lutut sejuk kaki tangan bawak kereta mahal dol. haha.

Datang sini aku tak jangka pun nak kena test drive kereta volkswagen tapi tengok pada tentatif nak terbeliak mata aku bila ada list untuk masuk litar sepang drift dengan bawak keluar sekali on the road. Perghhh perghhhhh aku rasa nak melompat – lompat tadi masa dorang cakap pilih jer nak bawak kereta mana tapi kalau dapat buat beraya mau aku terjun longkang. Kohkohkoh! Pengalaman yang aku rasa one in a million boleh dapat dan lagi besttt seorang dia kasi bawak satu kereta. Takde numpang – numpang!

Baidewey, entri penuh nanti aku akan siapkan kemudian since badan aku dah exhausted duk racing kat litar tadi. Ceceeee bangga lettewww! Kohkohkoh!

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });