0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaaa.

Semalam dengan gigihnya aku pergi ke Astro Beyond IPTV Holloywood Night di Solaris Mont Kiara. Berpandukan gps kereta, sejam lebih sampai jugak aku kat depan Solaris. huhu! Ingatkan event dah start tapi nasiblaa aku sampai tu ramai yang tengah beratur nak ambik makanan. Phewww lega seposen. Wuwuwuuuuu.

Dah kata Hollywood Night, sampai aje aku terasa baru pertama kali jejakkan kaki di Hollywood. Cewaaah, berangan jer lebih. Semua nuffies dress up dengan tema artis hollywood tapi aku? Jadi diri sendiri aje sebabnya last minute aku rasa segan nak pakai costume bagai. Muahahhaaaaa.

Semua nuffies kat atas tu aku dah selalu jumpa kecuali Farah. Bila aku bagitau kat Cik Epal nak bergambar dengan dia, wuuuu sporting woaaahhh Farah terus keluar dari meja register untuk bergambar dengan aku. Bestnya jumpa dengan dorang ni, semua benda kita tanya memang dorang layan aje walaupun kadang – kadang soalan yang aku tanya tu banyak merapu. Kalau bergambar tu lagik laaa dorang sporting itu yang aku suka pergi event under nuffnang. Wuwuwuuuu.

Gambar first kat tepi tu dengan Azalia @orang astro dan aku kenal masa dapat Vip tiket Konsert Suara Kami. Gambar kedua pulak semalam aku dah up kan Pitbull Malaysia meyhhhhh. Mustahil aku tak kenal kan dengan baju putih dan tie merahhhhhh kacak woooahhhhhhh. Kalau real Pitbull, mau aku pengsan kat situ. Masa aku nampak Audrey, terus aku cam ”waahhh, comelnya dia pakai kimono”. Kalaulah aku yang pakai mau hancur gamaknya sekali dengan ribut taufan melanda Solaris. Muahahahaaaaaa.

Tema Hollywood kali ini aku rasa sangat best sebab dress up nuffies semuanya cantik dan stylo. Nampak Thara dress up jadi Princess Leia pun aku dah teruja sebab time aku cari costume takde yang menarik. Wuwuwuuuuuu.

Aku dengan Jess melilau bergambar sana sini.

Kalau sebut CE, aku rasa tak ramai tau tapi sebutttt Cik Epal hoh takde yang tak tau. Femes  sungguh kawan aku yang sorang ni. Aku rasa hari tu dia cakap nak pakai baju lain? Mesti jadi macam aku jugak last minute tukar plan. Muahahaaaaa.

Sesi bergambar dengan blogger sebelum event bermula. Muka – muka familliar kalau datang event nuffnang. Dari kanan Nunu, Aku, Cik Lily, Zuriey, Farra, Jard, Madam Mondoq dan Nisa.

Antara blogger yang datang, Rabiatul Adawiyah, Jmr, JoeGrimjow dan Hamzah Ian. 3 orang blogger kecuali Joegrimjoe tu aku dah selalu sangat jumpa sebab dorang memang suka join event nuffnang. Dengan joe,  kali pertama jumpa masa gathering geng blogger kat Putrajaya.

Event bermula dengan games Siapa Culik Kak Limah. 1 kumpulan kena ada 5 ahli dan aku kemain eksited bagai buat ahli kumpulan sendiri. Siapa yang ada depan mata, aku tarik aje paksa rela masuk. Muahahaaaa.

Dua orang ni antara yang aku paksa join jadi group aku siap kena berlari bagai nak menang punya pasal siap berpeluh lagi tak tahan sungguh. Paling bestnya, time berlari nak ke Cold storage punyalaah lumba lari beramai – ramai siap jerit – jerit ”go Mejah go” sudahnya si Adam takde pulak kat situ. Tipah tertipu ngupenyaaaa. Muahahahaaa.

Dah penat berlari sambil termengah – mengah, kitaorang tunggu kemunculan Adam tu untuk umumkan pemenang games tadi. Best jugak dapat keluarkan peluh malam – malam buta bukan senang nak lari 100km dengan beg besar. Wuwuwuuuuu.

Tuuuu dia pemenangnya dapat Rm500 vaucer aka kumpulan JoeGrimjow. Wuwuwuwuwuuuu jeles meyhhhhhh. Berbaloi – baloi korang berlari kan. Muahahahaaa.

Lepas habis games itu, last punya acara nak tentukan pemenang bagi Best Dressed Female dan Male. Pemenangnyaaaaa adalah;

 

Best Dressed Male goes tooooo Lady Gaga. Wuwuwuuuuuuu!

 

Best Dressed Female pulak dapat kat Heroin Captain America. Hadiahnya memang gempak gila Tv LCD woaahhhhh. Tahniah! Tahniah!

Time nak balik tu, sempat jugak aku berposing ambik tempias dengan dorang.

Korang kenal Mak Dara? Aku dah lama kenal dia tapi tak pernah jumpa live tapi semalam, woaahhh dia tegur aku dulu. Bangga meyhhhhhh cuma aku segan – segan nak tanya lebih – lebih kang tersilap orang. Muahahahaaaaa.

P/s: Event kali ni antara yang best bagi aku sebab dapat keluarkan peluh tanpa rasa penat. Thanx nuffnang dan astro untuk invitation kali ini.

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });