0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Woaaahhh sebesar alam aku tayang gambar pernikahan ehhhhh silap pertunangan Rabiatul Adawiyah awal bulan hari tu. Dah jadi tunang orang dah pun sekejap jek kan nanti pejam celik jadi isteri Naim dah. hikhik. Ruby yang serba merah tapi time dia pakai tudung perghh macam pelesit sekali pusing ehh cepatnya dia pakai? Memang multitasking laaa dia ni. 

Akhirnyaaa jadi tunang naim dah ko ye! Tahniah Ruby. Time ni aku tak nampak pulak Ruby neves ker hape rilek jek dari masa aku baru sampai rumah till dia disarungkan cincin, tersenyum lebar jek. Mesti eksited sangatkan Ruby? Tahniah lagi. hikhik

 NurulZiera RubyPm, Yana dan Mejah.

Inilah dia buah hati Ruby, Naim.

Haaaa sporting kemain keluarga Ruby siap buat peace woooo! Ekceli kerja aku masa Ruby bertunang jadi photog tak bertauliah. Thank Ruby sudi invite aku hari tu. Seronok jugak asyik suruh semua orang buat muka hodoh terserlah bakat memasing terutama Siezuka sampai berair mata aku gelakkan gambar dia. Kahkahkah!

P/s: Nak wish sekali lagi Selamat Bertunang ye Ruby. Nanti nak kahwin, sudi-sudi la ye jemput lagi. Heeeeeeeee.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });