0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Kali ni aku nak berkongsi dengan korang berita baik. Yelah, takkan nak kongsi benda tak elok tak pasal kena bash beramai – ramai ye dak? Tapi bukan untuk korang yang dah berusia tapi adik- adik yang masih belajar ye. Maklumlah facebook aku ni kebanyakannya adik – adik yang masih bersekolah apa salahnya berkongsi sedikit pahala untuk dorang kan. Hikhik

Bengkel secara percuma ni diadakan diseluruh negara jadi korang semua berpeluang untuk join. Kalau yang ada anak tu haa bolehlaa hantar anak – anak nanti. Free pulak tu siapa nak kasi ye dak? Baidewey, di fanpages Cikgu Fizi ni bukan sekadar boleh dapat ilmu malah ada banyak hadiah seperti FREE TOPUP dan jugak pakej percutian mahal lagi best siap ada wang tunai untuk korang menang. Haaaaaaa alang dah sibuk online tu masuk lah ye untuk tengok mana yang baik untuk korang.

Maklumat lanjut, korang boleh LIKES fanpages Cikgu Fizi ataupun boleh terus bertanya soalan kat facebook personal Cikgu Fizi ye. Benda free ni jangan lepaskan peluang ye tambah pulak untuk masa depan yang lebih baik.

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });