0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waaachaaa..

Gambar pertama aku selitkan picture of Icah Aman. hehe! Hari yang paling best bila keluar dengan adik aku yang sorang ini dan hari yang buat aku tak segan silu keluarkan duit macam air. Muahahahaaa!

Actually, aku bukan merancang pun nak pergi kedai stage ini. Dah nama barangan mekap dengan jiwa aku yang memang tak sukaaaaaa mekap, harus aku mengigau ker apa. haha! Dalam kepala aku sebenarnya sedang mengumpul list barangan untuk buat giveaway nanti. Sekarang dah banyak aku kumpul tapi masih lagi nak tambahkan pape yang perlu supaya lebih meriahhhh. Baru bestkan?

Barangan yang aku beli ini, memang aku tak berkira langsung janji aku dapat kepuasan. Dah lama tak shopping, sekali dapat hangout perghhh memang syok woooahhhh! Nasib tak pokat! muahahahaaaa.

 

Aku vs Icah. Cantik pulak cahaya kat bawah tu. heheeeee!

Lama jugak aku menapak kat dalam kedai ini. Nasib aku tak borong semua tapi fuhhhh memang besttttt gilerrrr! muahaaaahahahaa..

 

 

 

Psst: Aku masih dalam mood nak bershopping tapi menunggu masa adik aku free. Somehow, bila dah penat bekerja, dapat membeli barang yang kita suka, peluh yang keluar itu aku rasa sangatlahhh berbaloi – baloi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });