0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Kali ni aku nak berkongsi dengan korang satu online shop yang menjual barangan best kat facebook dan jugak blog khasnya untuk kaum perempuan. Murah Saje Collections menjual pelbagai jenis barangan wanita seperti pakaian(maxi dress,maxi skirt,jumpsuit,tops,pants dan byk lagi),shawl,aksesories,handbag,pendrive dan byk lagi.

 Cardigan dari Murah Saja Collections ni bagi aku nampak lebih menarik sebab lebih labuh dengan design terbaru. ^_^

Koleksi Jumpsuit yang lebih banyak, korang boleh check kat sini : Jumpsuit Album

Pilihan warna Maxi Skirt Polkadot Mimie 

Maxis Dress De Amour. Kalau korang nak cuci mata dengan pelbagai pilihan warna yang cantik, klik sini.

 Skinny Jean

Selain pakaian yang murah dan cantik, ada jugak barangan lain yang korang boleh order antaranya Belt Riben 

Handbag

 

Vintage Bag

Untuk koleksi purse yang murah dan cantik, korang boleh terus klik Murah Saja Facebook untuk lebih banyak pilihan design dan jugak warna yang menarik. Macam mana nak contact Murah Saja Collection?

Keistimewaan:
1)penghantaran percuma ke seluruh Malaysia
2)setiap pembelian rm100 ke atas ada free gift
3)jika dtg terus ke shop kami,anda akan menikmati harga promosi yg sgt2 murah sempena Ramadhan
4)update stok baru setiap minggu
Fb:Murah Saje
Email:murahsaje@yahoo.com
Shop:Lot Gb03,Mydin Meru Mall Ipoh
(bersebelahan nasi kandar)

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });