0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

dddDSC00320

Kali ni aku share pasal smartphone latest yang dikeluarkan oleh Ninetology iaituNinetologi X1 , Z1 dan Z1+ yang kini dah ada kat pasaran. Kalau tengok bentuk yang ada memang antara yang latest di pasaran.

u9 x1

Memperkenalkan Ninetology U9X1 yang kini boleh didapati di pasaran. Ketiga model canggih ini beroperasi pada platform Android 4.2 Jelly Bean dan bakal dipasarkan pada awal Ogos 2013 dengan harga RM1099 untuk Nintology U9X1, RM1199 untuk Ninetology U9 Z1 dan RM1299 bagi Nintologi U9 Z1+.

Ninetology Quadcore U9 Smartphone X1, Z1 & Z1+ Launch 1

Aku sempat tengok dan berpeluang untuk bermesra dengan smartphone ini sewaktu pelancaran baru – baru ini di Hilton Kl.

Ninetology Quadcore U9 Smartphone, X1, Z1 & Z1+, Tech Kaiju Arena, smartphone, event, launch, blogger event, tech blogger

Ninetology U9X1 memiliki Skrin bersaiz 4.8-inci (Super AMOLED HD), kamera belakang 13-megapixel dan juga kamera hadapan dengan sokongan rakaman 720p. Ia turut didatangkan dengan ruangan storan sebanyak 16GB dan juga memori sebanyak 1GB RAM. Sokongan dwi-SIM turut disertakan pada peranti ini, serta dilengkapi dengan bateri berkapasiti 2200mAh dan lebih tahan lama untuk berinternet sepanjang hari.

Ninetology Quadcore U9 Smartphone, X1, Z1 & Z1+, Tech Kaiju Arena, smartphone, event, launch, blogger event, tech blogger

Ninetology U9 Z1 pulak dilengkapi dengan skrin 5.7-inci IPS HD, dengan kamera belakang 12-megapixel dan juga kamera hadapan 5-megapixel. Sama seperti X1, ia turut dilengkapi dengan ruangan storan 16GB dan jugs memori sebanyak 1GB RAM. Peranti ini turut hadir dengan sokongan pengecasan tanpa wayar bersama-sama dengannya.

Ninetology Quadcore U9 Smartphone, X1, Z1 & Z1+, Tech Kaiju Arena, smartphone, event, launch, blogger event, tech blogger

Ninetology U9 Z1+ pulak lebih difokuskan kepada skrin yang bersaiz 5.0-inci. Kamera hadapan 5-megapixel dengan kamera belakang 13-megapixel. Peranti ini menyertakan rekaan berasaskan aluminium bersama-sama dengannya. Setiap jualan peranti ini didatangkan sekali dengan powerbank dari Ninetology.

u9 1

U9 Z’ & u9 x’

u9 2

2000mAh + 4200 mAh Powerbank.. Gorillaz Class! Elegant and urban style.. Ideal for life..

u93

Stylo x1 from ninetology #u9x1 … Love these one!

Ninetology Quadcore U9 Smartphone, X1, Z1 & Z1+, Tech Kaiju Arena, smartphone, event, launch, blogger event, tech blogger, ninetology wall of pledge

Apapun, sebelum aku lupa ni haa nak share dengan korang yang berminat dengan smartphone tapi nak tengok kehebatan phone ni selama seminggu bolehla mencuba dengan ikut cara berikut;

Untuk menyertai  Sila email ke Samuel Lee : samuellee@ninetology.com dgn butiran :
  • Name
  • Blog URL
  • Email
  • Contact Number
  • dan jenis telefon pintar Ninetology  + 1x Other Latest Mobile Brand

Pihak Ninetology akan contact korang , kalau korang terpilihg untuk projek yang di beri nama “Tech Kaiju Arena” .
  
 

Tempoh Kempen:
“Tech Kaiju Arena” akan bermula pada 12 Ogos 2013 sehingga 31 Disember, 2013

Cara – Caranya :

1. Bila dah terpilih, korang akan dapat lah phone pilihan korang tue.

2. Buat entri review di blog dalam 200 – 250 patah perkataan dan dalam entri letak jugak banner Ninetology .

3. Dalam Entri korang tue kena ada minimum 3 gambar atau lebih.

Hadiah :

  Grand Prize: A Ninetology’s Latest Device and RM3000

 1st Runner-Up: A Ninetology’s Latest Device and RM2000

  • 2nd Runner-UP: A Ninetology’s Latest Device and RM1000

Setiap bulan sepanjang kempen berlangsung Ninetology akan mengadakan tema yang berbeza untuk ”Review Blogpost” yang mana banyak hadiah ditawarkan kepada mereka yang berminat untuk menyertai kempen tersebut. Apalagi, jom join!

Maklumat lanjut, korang boleh tengok kat bawah ni;

Facebook: https://www.facebook.com/NinetologyMalaysia
Website: http://www.ninetology.com

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });