0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Sony Vaio 11? Haaaa ekceli dah lama aku tunggu laptop ni keluar tapi ehhhh nak panggil laptop ke pc ek? Kalau korang tengok cara aku pegang tuh macam ipad pun ada ye dak? Amacam? Cun tak? Tengoklah tangan siapa yang pegang. Wahahaa perasan lebih! Back to the topic petang tadi aku pergi ke Pelancaran Sony Vaio Eleven. 

Amacam? Ni lah dia gabungan pc dan laptop yang mana kecik, ringan dan padat plusssss korang boleh conteng kat skrin sesuka hati dan menariknya ini bukanlah Ipad ye tapi Sony Vaio 11 hasil keluaran terbaru dari sony. Make. Believe. Ikutkan aku ni jenis suka pc dari laptop tapi dapat gadget 2 in 1 nih bertambah eksited woo.

Keyboard dia pun friendly user dan pendek nampak stylo habisss! Huwarghhhhhhhhhhhhh nak beli satu. Kalau dapat review pun dah seronok gila nihhhh.

Skrin pulak korang boleh lukis, skrol kiri kanan dan boleh main games macam kat ipad. Alaaa nama pun touch screen ye dak? Mestilaaah fungsi dia superb!

Kalau korang beli Ipad mesti takde SD Card slot tapi Sony Vaio 11 punya spec memang tak perlu dipertikaikan lagi siap ada surf slider yang mana korang cuma perlu guna 1 jari untuk tegakkan skrin.

Siap ada fruit ninja wooo feel sikit nak main bila boleh sentuh – sentuh.

first time dapat touch skrin kat laptop. Wahahahaa

Pen Stylus ni bukan ada kat Samsung Galaxy Note II jek tapi Sony Vaio 11 pun ado! Direka untuk digunakan dengan lebih tepat dan memberi kepuasan untuk mereka kembangkan idea kreatif. Apa yang aku boleh cakap, pen ni memang terbaik, korang boleh crop gambar guna pen dan edit clip hanya dengan sebatang pen. Kalau dulu kemain susah nak guna mouse klik lama – lama takut hilang apa yang nak dicopy tapi sekarang semuanya dah jadi mudah. Zaman semakin canggih meyhhhhh! Teruja tak? Baidewey, masa launching tadi kebanyakan yang datang semua asyik cakap Woooooooooowwwwwwwwwww termasuklah aku! Wahahahaa.

Harga Pc Laptop ni Rm3,999 saja dan akan dikeluarkan pada bulan November nanti.

Semua yang datang boleh dikatakan teruja dan leka dengan Sony Vaio 11. Aku sendiri pun rasa nak masa tu lama lagi supaya boleh feeling lebih godek – godek sampai puas hati. Apa pun, bila pihak sony ada buat announcement bagi diskaun untuk promosi Sony Vaio 11, hampir semua orang berebut termasuk aku. Ehhh aku lagi?

P/s: Bagi aku sendiri, laptop pc ni nampak smart dan stylo plus ringan. Dua kombinasi yang unik dan kreatif dengan harga yang murah. Kalau brand lain biasa korang akan dapat rm2+++ tapi dengan Sony Vaio 11 yang datang dengan pelbagai fungsi, rm3,999 sangat berbaloi even aku sendiri insyaAllah akan dapatkan dalam masa terdekat. Imagine dalam tangan korang ada laptop, pc, ipad dan Galaxy Note II tapi dalam bentuk 1 form? Tak perlu nak beli banyak gadget beratkan beg tapi Sony Vaio 11 mampu bagi semua tuh untuk korang. Jooooooom beli!

Note : Semua gambar diambil menggunakan Sony Nex-5n. >.<

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });