0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaaa.

Alhamdulillah. Syukur tak terkata bila idola aku up gambar kat fanpages dia petang tadi. Sebut idola mestilah Lisa Surihani meyhhhh. Senyum seharian sampaikan pipi ni terasa lenguh pun ada. Okeh, siapa tak hapi bila idola letak gambar bersama kat facebook dia kan? Artis fofular uhuk banyak likes pulak tu, rasa bangga pun ada. Macih Lisa for the credit. Aku dapat tahu pun lepas anak perak share kat wall facebook aku. Baidewey, aku nak wish ”Selamat Pengantin Baru” buat anak perak dan linda yang kawen pada hari ahad baru ni. Sesama blogger kaw! Tahniah ye! Tahniahhhhhh lagi sekali!

Hari ni buka aje nuffnang, terkejut sambil bulatkan mata aku tengok trafik mencanak dari facebook. Bukan takat trafik tapi follower aku pun bertambah dengan rancak. Macih buat kengkawan yang sudi add walaupun aku dah kurang blogwalking sekarang. Bukan malas tapi tak sempat meyhhh. Hebat betol penangan Lisa Surihani.

Berkali – kali aku pandang gambar ini. Kenangan once in a lifetime woaaahhh. Jumpa dengan artis memang selalu tapi sembang dengan idola macam kawan – kawan rasanya peluang yang mungkin datang sekali dalam 1000 peluang yang ada. Aku harap bulan 12 nanti dapat menang lagi contest untuk bersama Lisa Surihani boleh jumpa lagi sekali. Wuwuwuuuu.

P/s: Aku harap mereka yang menang GA tapi belum bagi address, plss make it ASAP sebab aku nak pos dah sekaligus. Macih semua!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });