0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Celcom PortaWiFi

Korang ada broadband celcom lama yang dah bertahun pakai? Nak guna yang lagi laju dan murah? Haaa kali ni sekali lagi celcom menawarkan offer terbaru tukarkan broadband lama dengan yang baru hanya Rm99 sahaja! Bukan setakat tukar modem jek tapi korang boleh dapatkan rebate sehingga rm276. Wallaweh bukan mudah nak dapat penjimatan macam ni. 

Portawifi ni merupakan nyawa bagi kaki online kerana mereka boleh online di mana saja siap pakej dengan plug in car charger, laptop dan kat rumah dengan kelajuaan 21Mbps plusss boleh berkongsi dengan 5 user. Haa amacam? Seronok tak dah kira broadband on the go dah pun!

celcom

Nak dapatkan broadband Portawifi ni mudah jek dengan Register Celcom First Data Plan dengan 2 pilihan;

Tukarkan broadband lama untuk PortaWifi baru dengan harga Rm99 dan kalau korang takde broadband haaa jangan gundah gulana. Walaupun takde broadband, Celcom masih menawarkan rebate sehingga Rm216 dengan hanya register bersama Celcom First Data Plan.

celcom2

Untuk menikmati kehebatan PortaWifi, pastikan broadband korang tu masih dalam keadaan baik ye dan promosi berbaloi ni hanya sah sehingga 31 Mac sahaja. Siapa tak grab memang rugi laaa terutama orang yang suka online macam aku ni. Boleh kemaruk kalau takde internet. kekeke!

P/s: Setakat ni aku rasa tawaran celcom berbaloi -baloi sebabnya dengan Rm99, korang boleh online kat mana jek plusss volume yang ditawarkan 4GB dengan Rm68 perghh memang jauh beza dengan harga aku guna dulu. Kalau tak silap, sebelum ni 1GB kena bayar Rm68 tapi sekarang upgrade jadi 4GB. Makin besar ruang dan masa untuk korang online. Jom bertukar! Maklumat lanjut boleh masuk laman web Celcom PortaWifi.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });