0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Wachaaaa..

 

Trafik aku bukanlah hebat macam kengkawan lain yang dapat riban sehari tapi saja gatal nak share kat blog yang baru saja launch pada 8 Ogos 2011. Lagi 11 hari dah nak masuk besday aku. wawawaaaa. Hari pertama aku berblog, hamek ko cuma 47 orang jer masuk kat blog buruk aku. haha.

Hari pertama tu sebenarnya blog aku belum siap edit coding lagi tapi hari kedua aku dah repair mana – mana yang patut. Nak kata aku ini pandai sangat main coding, memang tak laa jawabnya. Mungkin tak ramai yang tau aku ini permanent writer untuk darkbatman.com jadi masa untuk aku mekap blog sendiri memang langsung takde. haha.

Masuk jer hari kedua, trafik aku terus naik 200++ tanpa aku blogwalking dan post link mana – mana. Baidewey, facebook penmerah pun takdak masa tu ada hati nak post link. haha. Cuma aku bernasib baik dapat backlink free dari Cik Epal dan Nisa Kay. Macih Ce, Macik Nk. huhu! Aku malas nak backlink balik dol! Blog aku takdak orang baca macam dorang. isk! isk!

Kalau nak compare dengan blog aie batman tu, lagi laaa harem jawabnya. Minggu pertama berblog dengan darkbatman.com, trafik 500-900 sehari. Aku? Bersyukurlaaa dengan apa yang aku dapat. Cukuplah trafik yang aku hasilkan untuk darkbatman.com dan untuk personal ini, aku tak rasa nak berseo macam darkbatman.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });