0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaaa.

Trafik trafik trafik. haha. Semalam baru jer aku update pasal trafik 4 hari aku berblog tapi hari ini aku share lagi sekali memandangkan aku rasa hapi bila trafik aku naik dengan banyaknya. Banyak dol! Err banyak bagi aku yang baru berblog kat penmerah walaupun dah biasa dengan trafik darkbatman. haha.

 

 

Aahhh darkbatman banyak seo memanglah mantap trafik dia tapi untuk blog personal, bagi aku laaa bukan bagi korang ye! tersangatlaahhhh susah nak dapat hampir 1k sehari tanpa blogwalking dan promot blog. Oke, bezanya blog aku dengan darkbatman paling ketara tang bilangan views jadi apa yang aku faham bila view banyak maknanya reader memang baca entri kita dan bukan sekadar masuk blog baca 1 entri panas dan terus blah. haha.

Mekasih bebanyak kat readers yang sudi bertenggek dan follow blog aku tapi nanti datanglaa lagi ye! haha. Btw, thanx jugak buat ee aka kazen aku yang jenguk entri sales forest secret semalam dan jugak buat Nisa Kay untuk entri yang dia up semalam. Terharu dol! Blog penmerah ini aku tak announce kat sapa – sape pun jadi yang tahu dari mulut aku, cuma kawan – kawan rapat jadi bila ada sedara baca ahhhhh bapak segan dol. haha!

Psst: Bersiap nak berbuka puasa bersama Nisa Kay dan Ery Farieha kat alamanda!

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });