0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Workshop Romantis untuk Pasangan Suami Isteri

Salam..

Kali ni aku nak berkongsi workshop untuk suami isteri dalam mengekalkan kebahagiaan. Eceh macam dah kahwin pulak kan. Hikhik. Workshop ini akan membantu pasangan suami isteri mengekalkan kebahagiaan dalam perkahwinan mereka serta menerokai isu-isu intim seperti Difsfungsi Erektil (ED).

Macam mana korang kekalkan kebahagiaan sepanjang perkahwinan?

Haaa We Love, Sustaining Passions Workshop adalah komuniti yang dihasilkan untuk membantu suami isteri mengekalkan kebahagiaan dan keserasian untuk mengukuhkan sebuah perhubungan sehingga akhir hayat. 

Workshop ni akan diadakan selama 3 hari pada 19 Oktober – 1 Oktober 2012 yang mana akan menekankan kepentingan komunikasi antara pasangan untuk menghasilkan hubungan yang lebih romantikk. Harus pergi nih! Selain itu, akan menampilkan Consultant to the We Love Campaign iaitu Mr Paul Jambunathan yang akan membincangkan isu utama iaitu Erectile Dysfunction (ED) yang mana topik ni agak segan untuk dibincangkan dikalangan lelaki.

Melalui workshop ini, Paul J akan memilih 6 pasangan bertuah untuk? Haa korang baca sini jekla kang aku translate ayat jadi tunggang langgang. Haha.

To make this possible, Paul J will take six couples through six (6) crucial passion-packed sessions that will bring about a positive impact as they journey on as a couple in the future. There will also be a Doctor on board for a medical perspective to get to the bottom of what ED is all about.

 Kalau korang rasa nakkan hubungan yang lebih mesra, lebih romantik, lebih bahagia senang kata semuanya lebih haaa jomlaaa join workshop ni. Caranya mudah jek, dengan emelkan kepada welove.sustainingpassions@gmail.com or dail 016-6130686.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });