0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waaachaaaa..

Aku rasa macam lama gila tak hapdet blog penmerah lately tapi bukan aku sengaja meyhhh. Dua tiga menjak ni banyak sangat aktiviti tak terkejar dek aku. Latest, aku baru aje balik dari ofis nuffnang untuk jeng jeng jeng! Aku MENANG tiket PITBULL konsert meyhhhhhhhh. Senyum lebar dari pagi tadi sampai sekarang masih tak boleh nak kaver. Wallaweh, syukur alhamdulillah.

Baidewey, aku dapat pair tiket dari digi dan itulah orang kata be grateful about your bad day, it means that a good day is just around the corner and hell yeahh, my good day is here! Thanx Digi! Because of u, i feel like im an angel rite now. Wuwuwuuuuu

324455 10150373728597137 580702136 8279086 2125605465 o Digi Pitbull   I LikeTadi time aku pergi ofis nuffnang, nebes gila hati ni dup dap dup dap sebabnya tak boleh nak kontrol rasa eksited. Berminggu – minggu tido tak lena sampaikan yahoomail mail tu dah jadi main browser kat chrome aku ni haaaa. Kemain kaw eksited noooo! Muahahahaaaa.

Part bestnya bila entri pertaruhan aku antara Top 4 yang menang untuk konsert Pitbull. Terharu meyhhhh. Apa pun, macih sejuta kali buat nuffnang dan digi sebab bagi aku menang kali ni kiranya pertama kali aku join kontes, pertama kali jugak aku menang.

P/s: Isnin ni aku akan umumkan pemenang untuk kontes GA jadi masuk laa blog aku selalu ye! Muahahahaaa.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });