0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Woooo tajuk nak gempak jek? Alaahhh takde pun yana nak kasi phone. Gila kaw nak kasi handphone mesti aku orang yang tak bertuah tuuu. Kahkahkah! Malam tadi, aku sempat pergi ker movie day out filem 8 jam di Mbo Subang dan semestinya aku ke sana untuk support Puteri Ysf iaitu Yana Samsudin. Stories morieeee nanti aku update ye.

Haaaa semalam masa nak balik tu sempat aku mintak yana bagi autograf dan kenangan untuk follower kat fanpages aku yang asyik cakap nak mintak kirim salam kat yana. Aku mintak yana signnnnnnn tapi lupa pulak nak cakap kat dia ”yana, nakkkkkkkkkkkk signnnnnn”. Aku cuma cakap dengan nada skema ”yana, boleh tak tulis something untuk follower fanpages saya” haaaa kemain sopan aku cakap kat dia. Muaahahaaa.

Tak cukup dengan kertas kali ni aku mintak dia sign otograf kat casing handphone Samsung SII. Sebelum ni tak terfikir tapi lepas nampak Nisa passing SII dia, aku pun hulur sama.

Kenangan mahal nih. Kau aderrr?

Waaahhhhhh dah ada tanda nampaknya SII aku. Time nak balik semalam punyalah jaga casing tu lebih dari handphone berkali jugakla aku beleh takut tertanggal tulisan. Wakakaaa.

P/s: Bukan senang nak jumpa yana samsudin sekarang. Hopefully lepas ni ada peluang lagi bolehlaa bergambar banyak kali macam semalam.

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });