0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

chika 1 1024x463 Rezeki Sempena Raya dengan Chikapowwow

Alhamdulillah! Sekian lama beraya dengan TV jek kali ni aku berpeluang beraya dengan Home Theatre baru dari Chikapowwow! Beberapa minggu lepas, aku ada share dengan korang kemenangan mudah dengan Rm0.65 sen, aku mampu memiliki Home Theatre untuk lengkapkan bersama Tv kat rumah. Syokk wooo beraya kali ni.

ss

Dalam seminggu lebih selepas aku buat payment haaa terus dapat barang special ni kat rumah.

DSC00388

Satu set Home Theatre yang lengkap memang padan dengan Tv Samsung daku. Paling best sebab sound dia memang perghhhhh superb! Tak perlu nak bermahal sakan untuk beraya! Jimat duit woo!

DSC00391

Korang tengok kualiti gambar kat tv tu pun dah tahu betapa bestnya dapat Home Theatre 3D ni tambah pulak dengan harga murah lagi laa seronok! Baidewey, semua ni korang pun boleh dapat tau hanya dari Chikapowwow! Macam mana?

Sebelum ni, aku pernah kongsi dengan korang kemenangan bersempena raya yang mana aku turut kongsikan sekalimereka yang menang barang dari Chikapowwow dengan murah. Korang boleh masuk sini untuk tahu lebih lanjut.

 

Tapi bukan setakat setakat bagi korang tengok betapa murahnya dorang menang tapi aku turut kongsi dengan reader Tips untuk Menang & beberapa langkah yang korang kena tahu sebelum main untuk Menang. Bukan mudah tapi kalau korang ikut cara yang aku share tu, harapan untuk menang tu lebih besar. Banyak woo tips aku bagi FREE jek. So korang, jom POW sekarang!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });