white

Produk untuk Kecilkan Pori Muka

by Pen Merah on November 23, 2011

in Review Produk Kecantikan

Waaachaaa..

IMG 4157 Produk untuk Kecilkan Pori MukaDah lama aku tak mention perkembangan muka aku selepas guna produk kecilkan pori muka iaitu pore tightening serum dari forest secret. Dua bulan aku guna produk ni, 70% liang roma memang jadi kecik kira dalam masa seminggu memang boleh nampak perubahan dengan jelas.

Tapi aku tak boleh nak stick dengan produk dari forest secret ni sebabnya time aku beli masa nak raya tu dah kira penghabisan stok dari Forest Secret. Sedih meyhhhh. Jarang aku dapat produk yang menjadi dengan harga gila vavi murah. Murah tak murah harga dalam Rm10 aje sebotol. Terjojol mata kaw!

DSC 1314 Produk untuk Kecilkan Pori Muka

Bila dah habis mula dah risau sebabnya dua minggu lepas aku guna pore retightening serum tu, kulit mati dengan blackhead yang tertanam dalam kulit muka tu boleh tanggal dengan mudah. Kalau dulu mesti adik aku cakap ”weh, aku rasa geram nak picit biji hitam kat muka ko tu” tapi mana aku bagi meyhhh. Sakit woaahhhh nak picit – picit ingat muka aku ni boleh cari spare part ker? Muahahahaaaa.

Tapi sekarang aku dah cari penganti tapi tak payah nak jadi penganti sangatla sebab aku guna Christian Dior. Mahal tu 10kali ganda cuma aku dah guna pencuci muka CD dari bulan 4 lagi so nak cari macam forest secret susah dah. CD ni bagi aku memang worth it sebab 90% muka aku dah takde minyak yang melampau macam dulu cumanya harga pon memang daaaaboooom! Mampu tak mampu sendiri mau fikir janji muka tak bermasalah. Sape tak mau cantikkan? Wuwuwuuuu.

{ 13 comments… read them below or add one }

zoe November 23, 2011 at 5:30 pm

mane nak dapat Forest Secret tuh kak?
zoe recently posted..Penulisan untuk blogger, ATTENTION!My Profile

Reply

AZFARAH November 23, 2011 at 5:36 pm

wee..murah tu..

Reply

YaNa YassiN November 23, 2011 at 11:42 pm

wowwww,…. patut lah chantek sekarang,.. pakai CD yerrr *buat2 x tahu*, ekekekke
YaNa YassiN recently posted..#2 Wordless Wednesday | Rezeki 2011 di bulan NovemberMy Profile

Reply

nieda November 24, 2011 at 12:45 am

ai pun nak cantik juga.tapi yg penting muka tak ada masalah.
nieda recently posted..GIVE AWAY TUPPERWARE SHIKINMy Profile

Reply

phat November 24, 2011 at 12:50 am

ya betul x de org yg x nka cantik ;-)
phat recently posted..SPONTANEOUS THURSDAY 3 : SYUKURMy Profile

Reply

sarah mohamad November 24, 2011 at 12:53 am

CD mahal woiiii, tak mampu student ini nak pakai. hehehe tapi kalau forest tuu mampu lerrr. Tapi kalau yg mahal tu mampu membuatkan muka kita takde masalah, terpaksa jugak tahan mata nak beli. HEHEHE
sarah mohamad recently posted..Hasil Rembatan Di JJ Bukit Raja!My Profile

Reply

cytah_lovicry November 24, 2011 at 1:47 am

semua org nk cntik..
cytah_lovicry recently posted..Macam Najwa Latif ???My Profile

Reply

Suzlin November 24, 2011 at 2:05 am

wa~~nak try jgk. tp ad ke forest secret kat ipoh?

Reply

faradeeba November 24, 2011 at 3:13 am

eeei cam best je…
sape2 nak tau outlet fs kat ne

ni link die

http://www.forestsecret.com/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=30
faradeeba recently posted..THE wedding gownMy Profile

Reply

missVanilla November 24, 2011 at 3:18 am

bak sini satu hihihi…

Reply

wen November 24, 2011 at 6:09 am

huhu kak… dah keja okey sehhh.. org yg tak sedar diri mcm wen ni.. nak jee tapi kan tapi kan duit sendiri pon tak dek lagi huhu
wen recently posted..Friendship Is More than A relationship.My Profile

Reply

Alyza Fisol November 24, 2011 at 9:00 am

penah try pkai clinique tak? clinique pn ok gak… :)
Alyza Fisol recently posted..Wordless Wednesday – Twilight Saga : Breaking DawnMy Profile

Reply

noraliza November 6, 2013 at 4:17 am

salam,, dear,,akak kat penang,,kat mana nk cri produk ni..plz..

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post:

SKYBOX MURAH! MURAH! MURAH!