white

Promosi Kek Secret Recipe hanya Rm1

by Pen Merah on March 18, 2013

in Cerita Aku

Salam.

RM1 Promo Table Menu Final03 01 Promosi Kek Secret Recipe hanya Rm1

Waaaaaaaaaaaaa Rm1? Biar betik? Haaaaaaaaa seyes aku tak tipu. Korang pergi je Secret Recipe yang dah pun bermula 11 Mac – 24 Mac 2013. Sebut jek Secret Recipe mesti banyak pilihan yang boleh korang makan dengan hanya Rm1. Murah gile! Kalau korang selalu follow facebook page Secret Recipe mesti tahu promosi terbaru ini kan? Ramai gila share kat wall dorang. Jeles i’olls! haha.

IMG 0071 1024x684 Promosi Kek Secret Recipe hanya Rm1

Setiap pembelian 2 menu utama, korang boleh beli kek pilihan korang dengan hanya Rm1 jek. Biasanya harga kek ni dalam Rm7 satu slice tapi kali ni Rm1 jek. Bukan selalu pun dapat peluang macam ni ye dak? Minggu lepas, dengan gigihnya aku menapak kat Secret Recipe di BU8, Damansara Utama. Cuba korang tengok lamb shank dari Secret Recipe perghhhh meleleh air liur aku time menulis entri tengah malam macam nih.

IMG 0078 684x1024 Promosi Kek Secret Recipe hanya Rm1

Kalau pergi Secret Recipe tapi tak order Ice Chocolate tuh sememangnya bukan penmerah. Datang sini mesti order utama air favret gemukkan badan Ice Chocolate! Pekat dan sangat sedap. Boleh teringat bila rindu nak minum air nih.

IMG 0094 682x1024 Promosi Kek Secret Recipe hanya Rm1 Haaa ini dia 2 menu yang dipilih untuk dapatkan kek Marble Cheese fevret aku woo. Irish Lamb Shank dan Chicken Parmigiana. Tapi kalau datang sini order 2 menu rugi jadi kalau korang singgah secret recipe bawak lah partner yang suka makan ye! Mesti berbaloi – baloi.

IMG 0113 1024x684 Promosi Kek Secret Recipe hanya Rm1

Alahai! Telan air liur jek bila aku tengok gambar creme brulee cheese nih. Bila teringat Secret Recipe mesti benda pertama aku ingat Marble Cheese. Memang terbaik! Dulu aku tak suka cheese tapi pertama kali makan Marble Cheese masa promotion dari Secret Recipe dulu, hah terus jatuh cinta. Bab gemuk tu sanggup tolak ke tepi! Sementara masih dalam promosi ni, jom singgah Secret Recipe untuk dapat kek Rm1. Terbaik kot promosi dia.

Beribu SHARE & LIKE promosi KEK RM1 dari Secret Recipe. Tak percaya? Haaa boleh tengok link bawah yang aku provide ni;

Promosi latest Secret Recipehttps://www.facebook.com/SecretRecipeMsia

Share PROMOSI HEBAT : http://bit.ly/sliceofcake

P/s: Rindu nak makan Chocolate Indulgence Secret Recipe. hukhuk!

{ 47 comments… read them below or add one }

onie March 18, 2013 at 11:13 pm

ewahhhhhhhhhhhhhhhh,akak makan semua ke tu?hihi
onie recently posted..CrowningMy Profile

Reply

Muhammad Zaid bin Zahri March 19, 2013 at 12:16 am

perghhh…untung la dpt mkn, nk jgk sejibik kek, hahaha

Reply

Mama Hanim March 19, 2013 at 12:34 am

alahai menggoda betul itu kek mable cheese woo.. terpaksa tgk je lah dulu..huhu..
Mama Hanim recently posted..Lahirnya Kembar Husna Dan Hanis AlhamdulillahMy Profile

Reply

fyzahamdan March 19, 2013 at 5:10 am

wah , sedap nye gambar tu ,terliau jap.. dah lah tengah lapar ni.. ahaha

Reply

Ayu Ishak March 19, 2013 at 5:11 am

Chocolate Indulgence pn sgt sdp…yummmyyy…

Reply

yusri fauzi March 19, 2013 at 5:11 am

wah! sedapnya. rasa mengidam pulak. nak sikit boleh? hihihi
yusri fauzi recently posted..Love You More and More :*My Profile

Reply

fyzahamdan March 19, 2013 at 5:11 am

beli apa2 manu then dapat beli kek dengan rm1 ke?

Reply

fyzahamdan March 19, 2013 at 5:13 am

memang sedap , tgk gambar pun dah tau.. apa lagi bila rasa.. nyum~~

Reply

Wany March 19, 2013 at 5:13 am

Ice Chocolate my faveret tuuu…sedap sgt2….

Reply

Ayu Ishak March 19, 2013 at 5:14 am

wahhhh, rm1 jek kek Secret Recipe nie…i LOVE tiramisu..huhuhu

Reply

Ayu Ishak March 19, 2013 at 5:16 am

tapiiii…Secret Recipe xde kt tmpt aq…so saddd…

Reply

dindanirinda March 19, 2013 at 5:18 am

mqw bhq juqk..
murah 2

Reply

fyzahamdan March 19, 2013 at 5:18 am

kak yong makan sorang ke semua tu? ahahah

Reply

farah126 March 19, 2013 at 5:18 am

indulgence satu..!daebak!nak..nak! Murahnya..!

Reply

fyzahamdan March 19, 2013 at 5:19 am

esok nak ajak hubby pergi.. nak order air yang kak yong minum tu.. marvellous

Reply

fyzahamdan March 19, 2013 at 5:19 am

saya suka secret recipe..

Reply

Khadijah Syahiera March 19, 2013 at 5:19 am

Waa…….x sia2 mkn kek ni…sbb dpt promosi..

Reply

yusri fauzi March 19, 2013 at 5:19 am

Chocolate Indulgence Secret Recipe nak satu. x pernah rasa :(
yusri fauzi recently posted..Love You More and More :*My Profile

Reply

labu March 19, 2013 at 5:19 am

wahhh..sdp2 nya.. ^_^

Reply

yusri fauzi March 19, 2013 at 5:19 am

saya nak secret recipe
yusri fauzi recently posted..Love You More and More :*My Profile

Reply

fyzahamdan March 19, 2013 at 5:19 am

rm1 kot, siapa yang xnak.. ahahaha

Reply

Ayu Ishak March 19, 2013 at 5:20 am

ermmm, ble lagi nk dpt mkn kek Secret Recipe nie…huhuhu…dh lah rm1 jek 1 slice..

Reply

nor suhada March 19, 2013 at 5:20 am

bestnyer nk jgk….

Reply

Ayu Ishak March 19, 2013 at 5:20 am

coklat macadamia pn sedappp…

Reply

Ayu Ishak March 19, 2013 at 5:21 am

selalu beli kt KL Sentral jek kek nie…rm7 for 1 slice…mahal kn..!!! skang rm1 jek…waaaa…

Reply

Ayu Ishak March 19, 2013 at 5:23 am

sedap nya tgk kak yong mkn kek Secret Recipe 2….nk jugokkk…

Reply

yusri fauzi March 19, 2013 at 5:23 am

saya nak rasa sikitttt. pleaseee. Chocolate Indulgence Secret Recipe mesti rasa sedap >.<

Reply

Khadijah Syahiera March 19, 2013 at 5:24 am

Cappucino chesse cake… Pergh..mmang trbaik…. :)

Reply

Raja Gopal March 19, 2013 at 5:24 am

RM1 for slide of cake with every dine-in order of 2 ala carte main meals..

Reply

Ayu Ishak March 19, 2013 at 5:24 am

penatlah kak yong, ble nk banje Secret Recipe nie…calling ya..

Reply

Wany March 19, 2013 at 5:25 am

mesti pergi Secret Recipe sblm habiss offer..rugiii x pg….

Reply

nor suhada March 19, 2013 at 5:25 am

xprnah g mkn sane slalu beli sbijik kek jer br jer last week beli kek sbijik,nnti leh try mkn kt sane lh ☺

Reply

Ayu Ishak March 19, 2013 at 5:25 am

teringat birthday present last years..Tiramisu in Da House..from Secret Recipe..yummmyyy…1kg only 4 me…huahuahua…

Reply

yusri fauzi March 19, 2013 at 5:26 am

asyik tengok kak yong je makan. nanti bawak la saya pulak ye kak yong? >.<

Reply

Wany March 19, 2013 at 5:27 am

secret recipe..tungguuuuu….:)

Reply

Ayu Ishak March 19, 2013 at 5:27 am

asyik ckp psl Secret Recipe…perut pn dh berbunyi…jom lah kita bjln kaki…g kedai jual KARI…huhuhu

Reply

Wany March 19, 2013 at 5:27 am

nk scret recipee…plssss

Reply

yusri fauzi March 19, 2013 at 5:27 am

rm 1 utk cake je kan?
yusri fauzi recently posted..Love You More and More :*My Profile

Reply

Ayu Ishak March 19, 2013 at 5:27 am

SECRET RECIPE..I LOVE U..

Reply

nor suhada March 19, 2013 at 5:28 am

rugi x cuba…mesti g ni

Reply

shameizy March 19, 2013 at 5:29 am

wahhh sedapnya untunglahhhh dapat cake secret harga rm 1 jer! fantasticcc

Reply

Ikram March 19, 2013 at 5:31 am

Wah RM1 je? Promosi sampai bila?

Reply

Norazma Mohammad March 19, 2013 at 5:34 am

Isyyyy….Sedaaapp nyeeee….Yummy3….Laparrrrrrrrrr…..;(

Reply

ayang March 19, 2013 at 6:05 am

senangnya dlm hati dpt mkn cheese dgn harga yang murah…. seronoknyeee

Reply

ayang March 19, 2013 at 6:07 am

cecuba skit nyum nyum enaknya…..

Reply

ayang March 19, 2013 at 6:09 am

terliur tgk ice chocholate haus la plak uhhhhhhhhhh….

Reply

Nurul March 19, 2013 at 8:06 am

Fuuuhh… akak saje jer menggoda jiwa Nurul.. sedap tu..
Nurul recently posted..Holiday LangkawiMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post:

SKYBOX MURAH! MURAH! MURAH!