0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaa.

Ahhh kualiti gambar tak menarik untuk aku sajikan buat readers yang singgah blog aku penmerah.com. Maybe sebab lighting tak cun dalam bilik aku ini. Actually, aku memang tidur sebilik dengan kucing, berkongsi bilik air yang sama tapi toilet lain – lain derr. haha. Aksi manja si comel sewaktu tidur. kuikuikui!

Hari minggu aku memang tak keluar memane lagipun kereta aku dah kena rembat oleh si aie batman yang dahpun jadi artis under vnl production. Tahniah aie oii! Bukan main eksited bila kol, bagitau berlakon filem ahmad idham. Wallawehhh artis ko! haha.

Kitten aku ini semua anak hasil cinta Romeo vs Juliet yang dahpun masuk minggu ketiga. Ahhhh pejam celik dah nak sebulan masa bergerak. Tapi unik sebenarnya anak juliet ini. Kenkadang aku tengok macam hamster pun ada? Ada kan? haha.

 

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });