0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

5 Makanan Paling Berkhasiat

Waachaaaa..

Makanan berkhasiat penting untuk hidup yang sihatkan tapi sebenarnya aku sendiri jarang nak amek makanan macam ni. Ikut mood time aku rasa nak sihat, aku amek tapi since aku berdiet memang wajibla kan?

Blueberry

Blueberry mengandungi serat yang tinggi, kadar gula dan kalori yang rendah. Sangat sesuai untuk korang yang tengah fikir makanan untuk menguruskan badan.

Oatmeal

Oatmeal merupakan sumber essential iaitu GLA kedua terbaik di dunia dan mengandungi protein dan serat.

Kobis

Mengandungi zat fitokimia yang baik untuk mengelakkan barah.

Sayur Hijau

Kaya dengan antioksida.

Ikan Sardin

Mesti ramai yang fikir, sardin ini tak bagus untuk kesihatan. Sebenarnya sardin ni dilengkapi dengan unsur hygienist dan kaya dengan omega 3 yang boleh menyihatkan jantung.

P/s: Makanan jenis fiber lebih baik untuk diet berbanding dengan pil untuk menguruskan badan.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas