0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Wooaahh sekarang ni aku rasa musim durian dah bermula pun. Dengan menyimpan perasaan kempunan nak makan durian berbulan – bulan semalam sempatlah aku pergi melepaskan kempunan tu di Sg Congkak. Dah pergi sana mestilah bawak balik buah durian buat hiasan kat rumah. Ehhh bukan durian tu sebab tuan rumah yang kasi dah memang adat melayu bila pergi makan mesti bawak tapau sekali. Heeeeee.

 

Kali ni aku bukan nak story pasal durian tapi kucing kesayangan 4 ekor yang tak pernah tengok buah durian ni haa. Dua tahun aku duduk kl tak pernah aku bawak balik durian kat rumah jadi semalam sampai jek rumah terus dorang serbu kat buah durian. Aku rasa dorang mungkin fikir aku bawak balik makanan dorang versi berduri kot?

Mungkin jugak dorang pelik dengan bau durian yang agak kuat dalam rumah.

Kemain si Romeo hidu mungkin ada bau smartheart barangkali? Kahkahkah.

Semua sibuk menghidu bau durian kecuali Junior. Bau durian ni best sangat agaknya. Heeeeee.

Muka kucing comel aku yang kecewa kerana buah durian tak boleh dimakan. Sofa aku ni port dorang landing time aku masuk dapur takpun buka peti ais. Socky vs Bella yang dah hampir setahun aku bela kat sini. Dah makin besar nanti tak lama lagi boleh bawak pergi mengawan.

P/s: Hari ni ada PET WORLD SHOW 2012 di Mid Valley MegaMall dari jam 9.30 pagi sampai 6.30 petang. Kalau sempat pergi la ye!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });