0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Anjing Ini Sanggup Berkorban Demi Kawannya, Walaupun Hampir Dilanggar Keretapi

hanjing
Satu kisah persahabatan haiwan telah menjadi bualan ramai di Ukraine.

Memang menakjubkan apabila haiwan pun tahu menghargai sahabatnya sendiri.

Seekor anjing dilihat sanggup menemani rakannya seekor anjing yang cedera dan tidak boleh berjalan di atas sebuah landasan kereta api.

Kisah ini dikongsikan oleh seorang penyelamat haiwan bernama Denis Malafeyev.

Dia telah menerima beberapa panggilan telefon daripada penduduk setempat yang menyaksikan terdapat seekor anjing di atas sebuah landasan kereta api.

Sebaik sahaja Denis tiba di tempat kejadian, beliau terlihat seekor anjing sedang dalam kesakitan di atas landasan tersebut.

Tidak berapa lama selepas itu, seekor anjing dilihat berlari ke arah anjing tersebut sambil berbaring melindungi anjing itu daripada sebuah kereta api yang sedang bergerak laju. Mujur kedua-dua ekor anjing tersebut selamat daripada dilanggar.

Menurut sumber, sudah hampir 2 hari anjing tersebut berada di landasan itu, melindungi satu sama lain, sebelum bantuan tiba.

Kini kedua-dua anjing tersebut berjaya diselamatkan dan sedang dirawat.

hanjing11-1

hanjing11-2

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });