0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Wahhh! Bawa Pulang Smartphone Tanpa Bayaran Pendahuluan.

celcom

Wahhhh boleh bawak balik smartphone tanpa pembayaran pendahuluan? Interest zeroooooooooooo! Yuran proses pun takde pluss boleh pilih pelbagai telefon yang korang suka. Woot woot! Seronok kan? Kali ni, aku nak share dengan korang promosi Sambutan raya dengan penuh gaya bersama Celcom.

Mesti ramai yang nak memiliki smartphone canggih tapi memandangkan mahal haa mula la berfikir fikir banyak kali, ye dak? Kali ni, dengan celcom, korang tak perlu dah bawak duit berkepuk kepuk tapi cuma bawak body ke mana mana cawangan Blue Cube yang berdekatan dan bagi tahu saya nak langgan plan pembayaran mudah smartphone! Zassssssss korang cuma pilih berapa bayaran bulanan yang korang berminat dan terus boleh balik dengan smartphone pilihan sambil tersenyum meleret.

elcom 1

Di antara smartphone yang korang boleh pilih;

  • Huawei Ascend 7
  • Samsung GALAXY S5
  • Samsung GALAXY Note 3
  • Samsung Tab3 Lite
  • BlackBerry® Z3

Dengan memilih mana mana institusi bank pilihan mengikut tempoh kontrak, tak perlu dah korang nak pening pening. Dalam jadual kat atas tu, adalah jumlah minimum pembelian smartphone yang boleh korang miliki jadi sebelum nak beli tu, korang boleh tengok dulu bank mana yang sesuai.

Tapi, bagi peminat smartphone, ni haaa ada berita baik buat korang!!!!! Apa yang menariknya, dengan hanya bayaran bulanan Rm48 sahaja, korang boleh bawak balik Iphone 5s! Terbaik kan?

 

Dengan Plan pembayaran mudah, korang boleh bawak balik smartphones terhebat di bawah ini tanpa pembayaran pendahuluan. Hanya walk in di mana mana cawangan Blue Cube yang terlibat untuk mendapatkan kontrak 12 bulan mahupun 24 bulan dengan 0% bayaran ansuran.

 

c3

Hanya daftar dengan mana mana plan yang ditawarkan, korang boleh dapat iphone 5s dengan data sehingga 5GB.

c1

Dengan Celcom Data Lite, bayaran bulanan hanya Rm48 sahaja di mana data volumenya adalah 1.5GB. Kelebihan yang korang dapat dengan diskaun sehingga Rm300.

c2

Bagi yang memilih Celcom First One Plan 5GB, bayaran bulanan hanya Rm88 sahaja dengan tawaran kontrak selama 24 bulan. Dengan pembelian ini jugak, korang boleh dapat diskaun sehingga Rm700++. Banyak tu! Bayaran bulanan pun rendah plus nilai untuk korang calling calling pun berpatutan. Lepas ni boleh laa korang bergayut lama lama.

 

Kenapa memilih Celcom untuk smartphone korang?

Celcom merupakan rangkaian paling laju untuk online sampai lebam di mana saja setiap masa plus Celcom merupakan pemenang berturut turut bagi of Frost & Sullivan Awards yang mengukuhkan lagi rangkaian yang paling kuat dan terbaik di Malaysia.

 

Untuk maklumat lanjut, korang boleh mengunjungi Blue Cube yang berdekatan ataupun layari website di

https://www.celcom.com.my/personal/promotion/CelcomRaya?pid=1360826467841.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });