0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Sebenarnya malam ni aku nak up entri pasal filem 3 temujanji yang TERBAEK gila! Ohhh masih lagi terasa sweet gila Yana Samsudin dan Pierre Andre. Filem komedi romantik yang menyentap hati aku sampai habis aku rasa macam nak ulang lagi sekali. Balik aje rumah dengan hati berbunga – bunga sekali terkejut dengan jeritan Nisa Kay. Ohh Bella aku dah meletup rupanya. Menggelabah ayam dibuatnya.

Dengan kalutnya aku mintak dorang carik kain tapi dorang bagi baju superman. Nampak buruk kata dia. Sampai hati dia cakap baju aku buruk tapi untuk Bella, aku pasrahkan jekla. Dah lahir 3 ekor tapi 2 mati sebab dalam pasir tak sempat nak diselamatkan. Kesemuanya kaler putih takde pulak ikut Xaarel kali ni. Pelik pun ada sebab last time banyak ikut bapak.

Aku masih menanti kelahiran seterusnya dari Bella sebab perut dia macam masih buncit tapi aku dah keluarkan pasir dari cage. Biasanya dia beranak 4 ekor tapi yang baru keluar 3 ekor jek so aku berharap dengan perut masih buncit tu biarlah keluar 2-3 ekor lagik. Tamakkan? Tapi itulah rasa seronok bila dia beranak sampai aku boleh pitam lepas settlekan tempat dia beranak. Perghhh teruja makcik! Kahkahkah!

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });