0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

”Bentuk Badan Persis Anak Dara, Ibu Kepada 2 Anak ini Kongsi Rahsia Kecantikan..!!

screen-shot-2017-01-10-at-9-45-22-pm

Usia kelihatan lebih muda dari umur yang sebenarnya selalu menjadi idaman semua orang. Siapa tak ingin kelihatan seperti awet muda?

Bayangkan, setiap kali keluar dengan adik beradik, orang selalu salah sangka kita adalah yang paling muda daripada semua. Namun berbeza sedikit dengan perkongsian yang dikongsikan oleh Wani (bukan nama sebenar) yang dulunya mempunyai kulit yang kusam dan kering, pucat malah lebih menyedihkan lagi jeragat dan garis garis halus semakin ketara di muka tapi kini semuanya berubah.

screen-shot-2017-01-04-at-10-22-59-pm

screen-shot-2017-01-04-at-10-29-25-pm

”Saya yang dahulu bukan saya yang sekarang”. Sebelum ini, saya mengambil remeh tentang penjagaan muka dan badan. Kalau dulu, setiap kali tengok officemate mengambil macam macam suplemen, saya hanya gelakkan dalam hati.. ‘habiskan duit je”. Kulit dah cantik, buat apa nak makan suplemen lagi”.

screen-shot-2017-01-10-at-8-37-17-pm

screen-shot-2017-01-10-at-8-37-32-pm

Siapa sangka, sekian lama memasuki alam pekerjaan ditambah pula dengan cuaca yang terik dan tidak menentu, kulit wani mula menjadi sensitif. Pada awalnya hanya muncul bintik bintik hitam namun semakin lama apabila terdedah pada cahaya matahari, muka menjadi kemerah merahan seperti udang rebus. Garis garis halus semakin kelihatan malah lengan yang dulunya sentiasa lembap menjadi kering dan kesat.

4 bulan pertama, beratus ratus duit dihabiskan untuk kembalikan kulit yang asal. Pelbagai suplemen dicuba sehari demi sehari namun masih gagal sehinggalah terdetik di hati untuk mencuba suplemen yang diamalkan oleh rakan sepejabat sebelumnya.

screen-shot-2017-01-04-at-10-26-08-pm

screen-shot-2017-01-04-at-10-23-39-pm

Dari beliau, Wani diperkenalkan dengan produk organik yang tidak mengandungi bahan kimia iaitu Luffiya Queen Rosabelle (LQR). Seminggu pertama mengamalkan LQR, perubahan awal yang kelihatan adalah kulit yang dulunya seperti udang rebus berubah menjadi sentiasa lembap dan segar. Dari sehari ke sehari, kulit semakin berseri dan menjadi glowing sehingga menampak kan rona rona merah di pipi. Bentuk badan pula  mula menampakkan perubahan terutama kehilangan inci tanpa sedar. Malah, semakin ramai yang tegur badan Wani nampak padat dan gebu seperti anak dara.

screen-shot-2017-01-04-at-9-59-24-pm

Paling ketara apabila bulan kedua dengan pengambilan suplemen LQR, buah betik yang dulunya hampir layu menjadi segar kembali. Semua berubah secara semulajadi selepas amalkan Luffiya Queen Rosabelle (LQR). Perasaan gembira tak terluah dengan kata kata. Bila nampak produk Luffiya Queen Rosabelle (LQR), terbayang di depan mata perubahan demi perubahan yang bakal ditransformasi kini.

Dalam masa yang sama juga, setiap kali selepas solat subuh bacalah Surah Yusuff, kemudian minum air suam sebanyak tiga teguk sahaja. Diamalkan setiap hari disamping konsisten mengamalkan pengambilan  Luffiya Queen Rosabelle (LQR) tanpa skip sehingga terasa perubahan pada badan dan wajah.

screen-shot-2017-01-04-at-10-34-07-pm

Tambah seronok apabila setiap kali ke pejabat, hampir semua terkejut melihat perubahan ketara yang kelihatan pada Wani sehinggakan ramai yang mula tertanya tanya bagaimana Wani berubah kepada 360 dari kulit yang berjerawat menjadi kulit licin dan halus dalam masa yang sama kelihatan lebih muda dari usia sebenar.

Siapa sangka, officemate yang satu masa dulu, digelakkan kerana habiskan duit untuk suplemen menjadi orang penting untuk Wani kelihatan cantik kembali. Terima kasih sahabat. Terima kasihtak terkira juga buat Luffiya Queen Rosabelle (LQR) yang mengembalikan kulit Wani menjadi lebih cantik dan awet muda.

Bagi yang berminat dengan Luffiya Queen Rosebelle (LQR), boleh melayari Facebook mereka di ;

Luffiya Queen Rosebelle Trusted

Luffiya Skincare HQ

atau menghubungi nombor :

0193491880 ( kak nana)

012 3440918 ( Admin dhani)

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });