0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaa..

Pavilion? Masih nerd dengan shopping mall yang dalam kepala aku ”untuk kalangan yang poket penuh jer” tapi buat kali pertama woahhh aku teruja dapat jejakkan kaki kat sana. Dengan jakunnya aku masuk wif muka penuh blur – blur mengintai kat celahh kedai yang semuanya memang fulamakkk mahal dol! Nak masuk dalam kedai banyak kali aku kena fikir tapi sambil berjalan mata duk melilau – lilau tengok sales. Dah nak raya, aku fikir mesti sales gila vavi punyaaa but hampeh takde beza macam hari biasa.

Tapi tak semua kedai buat aku hampa bila aku nampak jer kedai Comic Dc, dari jauh dah nampak logo batman besar gedabakkkkk! Kaki aku bukan main laju nak terkam kedai Dc macam kedai itu ada kaki nak lari – lari. Aku ini bukanlah addicted sangat dengan superhero tapi bila aku nampak sut superman seksi yang Clark Kent pakai time season finale smallville, terasa jugak macam duk dalam gua Uncle Jor EL hiding. Kohkohkoh tiru versi Nisa Kay gelak. muahahahahaa.

Seeee, abang batman yang kacak tengah posing dengan sut lengkap woahhh. Hensemkan sut dia? Kedai dc ini aku pernah pergi masa kat one utama dengan Mid Valley jer tapi tak semeriah kat Pavilion yang penuh dengan replika superhero yang femes – femes. Kalau korang hantu superhero, aku rasa boleh jadi leka dengan replika yang ada kat dalam kedai ini.

Green Lantern punya replika paling aku suka berbanding batman. Ce tengok dianya muscle dengan bentuk muka lebih kurang nak sama dengan Ryan Reynold dol! Lebih kurang  jer tapi tak sama pun. haha.

Supermannya kartun replika memang tak cun. Bukan aku prejudis tapi aku tak tahulah ngape sekarang ini koleksi baju superman semua macam tak menarik perhatian. Kalau dulu masa aku gila cari baju batman dengan superman, design nampak lebih menarik walaupun simple. Maybe taste aku jenis plain kot so rasa prejudis tu lebih dari yang sepatutnya.

Tapi kalau t shirt green lantern, aku memang addicted gila. Ce tengok dia nya logo tu shining lebey menarik mata aku suh beli banyak. haha! Tapi mujur jugak aku pergi time tengah nak beraya so aku takkan shopping tak hengat dunia. Raya dah dekat, kalau aku shopping kang ada yang makan pasir pasni. Kohkohkoh!

Sesambil menunggu CikEpal habes berbuka puasa kat Enak Kl, aku pulak berbuka puasa dekat medan selera kat bawah tu. Nak kata bawah takdelah sangat turun eskelator tingkat 2 jer pun. Punya aku tawaf food court ini kalau cukup 7 kali boleh naik haji tak pasai – pasai. Bulan puasa nak dapat seat memang payah lainlaa kalau datang awal. Pilihan aku kalau dah lapar sangat, aku balun jer mana – mana kedai yang available tapi tak ramai orang. Tapi risikonya ko sedialahhhh duit lebey Rm50++. haha!

Tengok pada menu best ini, ce korang teka baper harga yang aku kena bayar? Seploh? Doplohhhh? Kalau korang masuk kedai western, menu macam ini paling murah pun boleh dapat RM20++ sepinggan tapi untungnya kalau makan kat area food court,  sepinggan nasi dengan seketul ayam ni baru Rm10.50. Murahkannnn? Tak kira kena cakap murah jugak. Haha.

 

 

 

3 jam aku melilau – lilau kat sini, takde apa yang menarik sangat kecuali pada pendapat aku nama jer gahhh. Gahhh ker?? Dah nama tempat retis bershopping tak sedar diri betul aku ini nak shopping sini. haha! Lain kali, takde dahh aku nak jejak lagi kat pavilion lainlaaa kalau takat nak window shopping jer. huhu!

 

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });