0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Waachaaa..

Hari yang membosankan bila event takde but nasib ada si comel 3 ekor yang melayan aku walaupun aku asyik menjerit berkali – kali kat dorang. Bukan aku takde kawan cuma malas nak bawak kereta meredah jem bagai semata – mata nak hilangkan bosan. Wuwuwuuuuuu.

Kadang – kadang bila main dengan kucing, bercakap dengan kucing aku rasa lagi seronok sebab kucing tak macam manusia, mulut pun ada satu tapi tak jaja cerita merata – mata. Bestnya mengadu masalah kat kucing sebab kucing takde perasaan dengki jadi takkan bergaduh sesama sendiri. Ehh apa aku merepek ni? Muahahaaaaa.

Bila tengok kucing comel ni terasa macam nak balik semula time bapak dorang ada. Dah takde baru nak hargaikan? Tengok gambar dengan gelagat dorang rasa terubat hati bila tengah sedih. Wuwuwuuuu.

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });