0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

“Bertuah Siapa Dapat Isteri Montel”- Pengalaman Seorang lelaki

isteri

Seorang lelaki bernama Redzuan telah berkongsi di laman sosial Facebooknya tentang betapa untungnya mempunyai isteri yang berbadan besar, montel dan berisi.

Ini kerana kebanyakkan lelaki lebih cenderong memilih wanita berdasarkan bentuk badan yang ramping dan kurus seperti model berbanding wanita berbadan gempal.

Namun bagi lelaki ini, wanita montel sebenarnya lebih memahami, manja dan sensitif. Perkongsian dan pandangan Redzuan ini telah menjadi viral dan mendapat respon yang baik dari orang ramai.

Jom baca:

Guys.

Dengar abang nak “membebel” ni.

Lelaki cam kita (lelaki hot zaman laaani) memang kalau boleh nak cari pasangan yang cantik persis pramugari. Body seksi macam model seluar mandi (bikini). Kurus melidi x berisi like peragawati.

Tapi guys.

Kita kena sedar dan akui.

Sometime, “gegurl” montel dan gemok ni lebih comel dan memahami. Mereka lebih tau jaga sensetiviti kita as a lelaki, caring, peramah dan baik hati. Manja……daring tu aummmmmmmm……kalah tau geng-geng retis selebriti.

Bertuah siapa yang dapat isteri “montel” & “comel” ni. Makan minum x payah runsing semua diorang buat tuk kita kaum lelaki. Paling penting depa ni punya hati yang tulus dan suci. Kalau part membebel memang cenggini 👍👍👍👍👍👍 tolong tadah telinga dan sedia untuk angkat kaki!!!!

Kikikikikikiki.

Sebenarnya, abang bukan nak up kan “gegurl” berisi ni tapi kita sebagai lelaki janganlah kutuk mereka dan layan macam mereka xde hati.

X kira la gegurl tu kurus melidi gemok gedempol macam abang ni yang penting kita belajar tuk hormat dan saling sayang menyayangi. Kalau x buat isteri xsalahkan kita jadi kawan or sahabat sejati?????

Setiap dari kita berhak untuk merasa dicintai, dikasihi, disayangi, dan dihargai!!!! Apa ade pada SIZE….????? Pucuk pangkalnya……..hati!!!!

Apapun pilihan ditangan masing-masing, buatlah keputusan yang dirasakan terbaik dalam memilih pasangan hidup.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });