0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waaachaaa.

Sesi bersama adik aku lagi di kuantan, Pahang tapi kali ini kitaorang makan di Megamall Kenny Roger Roaster. Fuhh bertahun aku tak jejakkan kaki kat sini, semuanya tak berubah pun. Mungkin yang berubah itu makcik – makcik kedai jela kot. Muahahahahaaa!

Lama jugak aku tak singgah sini tapi bila nak cari port untuk makan, mesti menjadi masalah since kebanyakan restoran yang ada KFC, McD dan Rasamas. Kalu waktu kecik – kecik dulu teruja jugak nak masuk tapi bila dewasa ini cewaahhh tua pulak aku rasa. Selera itu dah bertukar pada masakan panassss. huhu!

Kalau masuk kedai Pizza hut atau Kenny Roger, air minuman biasanya lebih kurang sama tak banyak beza sangat. Untuk air, aku order tropical freeze dan adik aku pulak Ice Lemon Tea. Nak order air pelik – pelik kang mula perasaan ketujuh aku datang. Muahahahaa!

Paling aku suka tang Kenny Roger ini semestinya Ayam tapi dah lama sangat tak datang, rupanya dah ada set untuk kepak dengan drumstick. Kalau dulu, sampai nak termuntah aku makan 1/4 chicken blackpepper boleh pecah perut aku dibuatnya. haha!

 

Adik aku pulak order spaghetti beef bolognaise. Punyalah lama aku order makanan sampai sejam menunggu. Servis memang hampehhhh padahal ruang kedai takde lah besar mana. Nasib makanan yang kitaorang order boleh tahan sedap, sejuk hati aku. haha! Next time aku datang lagi, restoran ini memang aku takkan pergi dahhhhh! Muahahahahaha!

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });