0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaa..

Nampaknya diet hari kedua aku memang hancur since aku melantak jugak akhirnya kat kfc. Sedih meyhhhh. Punya beria taknak makan makanan berat but hari ni terpaksa aku mengalah buat si Myra. Mesti terharu kan? Baidewey, kitaorang keluar ni pun sebab mencari lense baru sesambil shopping di hari raya. Maklumlah tak balik kampung beraya pun kat kl aje laaa. Cee tengok gambar atas tu nampak tak apa yang lain? Ceee tekaaaa! Tapi hadiah takde tau! Wuwuuwuuuuu.

Dah penat berjalan sampai nak patah pinggang, sempatlah singgah makan kat kepci. Punya banyak kedai, kepci jugak yang dia pilih. Aku budget dia rindu waktu dia kecik – kecik time tengok iklan ayam kepci yang melayang – layang agaknya. Yela kata raya mesti rindu kat famly meyhhhh.

Kali ni aku memang avoid dari amek nasi nanti badan gumuk so aku amek ayam aje padahal kolesterol tinggi. Tak sedar diri sungguh! Muahahaaaa.

Dua ketul ayam dengan air milo, tak sampai 10 minit aku sental habis! Orang lain yang lapar aku yang habis makan dulu. Bab makan aku memang tak pandang kiri kanan, janji isi perut biar kenyang itu yang gemuk tak hengat dunia sebab tak tahu nak berkongsi sama. Muahahahaaa.

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });